Monica Bârlădeanu joacă într-un film despre viața tumultoasă din București

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sunt 17 ani de când Monica Bârlădeanu (43 de ani) a debutat într-un film de cinema – „Moartea domnului Lăzărescu”, în regia lui Cristi Puiu. După mai multe experiențe în emisiuni de divertisment și seriale tv, actrița va apărea în filmul „Taximetriști”, regizat de către Bogdan Theodor Olteanu.

Monica Bârlădeanu, alături  de Ronaldo Matsangos. FOTO: BOLD FILM STUDIO
Monica Bârlădeanu, alături de Ronaldo Matsangos. FOTO: BOLD FILM STUDIO

Monica Bârlădeanu, într-o nouă producție cinematografică

Filmul este o ecranizare a piesei de teatru cu același nume, aflate în repertoriul teatrului Apollo 111 din anul 2018. Filmările abia au început și au loc în București, până la mijlocul lunii octombrie, filmul ajungând în cinematografele din toată ţara pe 3 februarie, anul viitor.

Citește și: Monica Bârlădeanu, într-un nou film românesc 

„Sursa de inspirație este viața Bucureștiului și nu clișee copiate din filme americane. Pariul nostru e că se poate face film de public și fără misoginie, homofobie și glume proaste. Sunt convins că spectatorii vor râde și vor empatiza cu Lică și Liviu (personajele principale, de meserie taximetriști, n.r.), vor fi alături de ei în toate reușitele și ghinioanele lor”, declară regizorul Bogdan Theodor Olteanu.

(Mai jos poți urmări o galerie foto cu Monica Bârlădeanu în costum de baie - arată senzațional)

Vezi și: Care sunt cele mai mari regrete ale Monicăi Bârlădeanu 

Cine va juca în filmul în care Monica Bârlădeanu își face apariția

Din distribuţie mai fac parte Alexandru Ion, Ronaldo Matsangos, Maria Popistașu, Victoria Răileanu, Andi Vasluianu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), și, în apariţii speciale, Adrian Nicolae și rapperul Spike. Filmul este produs de Bold Film Studio, primul fond de investiţii de film din România, alături de Tangaj Production și Avanpost Media. 

În film călătorim prin București împreună cu Lică și Liviu, doi taximetriști care în cursul unei singure nopţi se intersectează cu tot felul de clienţi. Ar trebui să fie o noapte obișnuită, însă se dovedește una plină de suspans. Prin mașinile lor trec tineri care merg la party-uri, DJ, interlopi, prezentatori TV. Cum se vor descurca cei doi taximetriști? Vom descoperi pestee câteva luni! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net