Motivul pentru care Ileana Stana Ionescu nu își vede fiul vara aceasta: „De la o vreme îmi este foarte dor de el”

#Exclusiv Click!

Ileana Stana Ionescu (86 de ani) și Andrei Ionescu (96 de ani) se topesc de dorul fiului lor care este stabilit de ani de zile în America. Contactat de Click!, celebrul actor ne-a mărturisit că are momente când îl arde sufletul de dor după fiul lor care este la o distanță de mii de kilometri.

Cei doi sunt două mari valori ale teatrului românesc! După ani de zile de muncă, nopți pierdute prin turnee și la repeții, Ileana Stana Ionescu și partenerul său de viață cu care este căsătorită de 66 de ani se bucură de liniștea sufletească pe care și-o doreau, de atâta timp, în vila lor de lux din Pipera. Însă, au o mare durere în suflet și anume faptul că nu îl au pe unicul său fiu, Andrei Manuel, lângă ei. Asta din cauză că bărbatul este stabilit, de ani de zile, în Statele Unite ale Americii, unde lucrează ca și doctor și unde și-a întemeiat o familie frumoasă de care este tare mândru. Realizările  sale profesionale i-au făcut părinții celebri foarte mândri de unicul lor copil.

„Fiul nostru este bine, este sănătos, voinic și plin de viață. Nu o să vină vara asta la noi, în vacanță, nici noi nu ne ducem la el. Cred că o să vină pe la toamnă, acum este foarte ocupat cu munca, cu serviciul, cu treburile lui. Trebuie să îți mărturisesc un lucru și anume faptul că de la o vreme îmi este foarte dor de el, nu știu, e un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștit. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire.

Își aduce aminte cu drag de ce îl învățat eu când era mic...să mănânce lapte și iaurt pentru că eu așa fac. Îmi spunea mereu, pe atunci, că o să ajung 100 de ani la stilul sănătos pe care îl am. Țin minte că în copilărie îi ziceam că eu voi ajunge 100 de ani și el o să aibă 60 de ani și vom avea o discuție ca între bătrâni, nu ca de tată – fiu și iată că aproape am ajuns. E ceva frumos între noi”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Iubire discretă

Ileana Stana Ionescu și soțul său au avut un mariaj ferit de ochii lumii! Cei doi s-au cunoscut la o piesă de teatru, în tinerețe, iar cererea în căsătorie a venit din partea celebrei actrițe la scurt timp. Astfel, că după ce actorul a acceptat să întemeieze o familie cu Ileana Stana Ionescu nu au mai stat mult pe gânduri și au ales să meargă la starea civilă să se căsătorească.

Click! spune

Ileana Stana - Ionescu s-a născut în anul 1936. Mama actriței are origini italiene, iar pe tatăl ei și-l amintește foarte puțin deoarece acesta a murit în al Doilea Război Mondial, când ea avea doar șase ani.

Artista a debutat în calitate de actriță în anul 1955, la vârsta de 19 ani, la Teatrul de Stat din Reșița, cu rolul Agnes în „Școala femeilor” de Molière, iar în anul 1959 s-a transferat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, după care în anul 1965 a lucrat la Teatrul Național din București, precum și în televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net