Niculina Stoican, înșelată de soț. A fost sunată de amantă: „Știi, mă iubește”. Răspunsul fabulos al artistei

Ultima actualizare:

Niculina Stoican a povestit o întâmplare inedită din trecutul ei, când cântăreața de muzică populară a fost înșelată de soțul ei, Vasile Stănescu. Îndrăgita artistă a fost sunată chiar de amantă, iar reacția interpretei a fost una fabuloasă.

Niculina Stoican a fost sunată de amantă. Foto: Facebook
Niculina Stoican a fost sunată de amantă. Foto: Facebook

Chiar dacă sunt căsătoriți de o veșnicie, Niculina Stoian și Vasile Stănescu au trecut și prin clipe mai grele. În urmă cu câțiva ani, celebra artistă de muzică populară a recunoscut faptul că partenerul ei de viață a „călcat strâmb” în relație.

Vezi și: Olguța Berbec și Niculina Stoican, față în față la tribunal

Niculina Stoian nu se consideră o persoană geloasă. De altfel, vedeta consideră că „gelozia e începutul posesivității.” Poate că acest lucru explică și reacția pe care a avut-o atunci când a fost pusă într-o situație foarte dificilă.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, cântăreața a povestit că a fost sunată de presupusa amantă a lui Vasile Stănescu, care susținea că are o relație cu soțul ei.

Cum a reacționat Niculina Stoian când a fost sunată de amanta soțului ei

Niculina Stoican, înșelată de soț
Niculina Stoican, înșelată de soț

„N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește, când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a spus Niculina Stoican, la Antena Stars, conform cancan.

Poate te interesează: Ce s-a întâmplat de fapt între Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian chiar înainte de moartea artistului

Secretul unei căsnicii fericite. Niculina Stoican: „Iubirea de cuplu înseamnă dependență”

Îndrăgita interpretă de muzică populară este căsătorită de 30 de ani cu Vasile Stănescu. În cadrul unui interviu, cunoscuta artistă a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite.

„Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care este și celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el”, a precizat Niculina Stoican, la Etno TV.

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net