Nuntă în showbiz-ul românesc. Emi de la „Noaptea Târziu” s-a însurat!

Ultima actualizare:

Încă un burlac celebru a ales să renunțe la statutul de single și să se așeze la casă lui. Este vorba de Emi (Emanuel Popescu), component al trupei Noaptea Târziu, dar și fost participant al emisiunii „Asia Express”, reality show în care a făcut echipa cu prietenul lui cel mai bun, Cuza.

Emi & Cuza
Emi & Cuza

După o relație de 3 ani, Emanuel Popescu sau Emi de la „Noaptea Târziu”, așa cum este cunoscut publicului, s-a însurat cu iubita lui, Mădălina. Nași le-au fost Eliza și Cosmin Natanticu, iar colegii lor, Cuza și Cucu, le-au fost alături la fericitul eveniment.

Emi & Mădălina, la nuntă
Emi & Mădălina, la nuntă

Cei doi soți au fost însoțiți, în fața ofițerului stării civile, de nașii lor, prieteni și rude. Încă nu a avut loc petrecerea de nuntă, însă această a fost programată pe 11 iunie, eveniment la care vor lua parte mai mulți artiști, care vor întreține și atmosfera: Connect-R, Nicoleta Oancea Band, dar și soliști de muzică populară, printre care se numără și Valentin Sanfira.

Prietenii lui Emi, la nuntă
Prietenii lui Emi, la nuntă

După cum știți, Emi și Cuza sunt prieteni încă din liceu și au fost împreună în reality-show-ul „Asia Express”, unde au ajuns până în finală, alături de Mihai și Elvira Petre.

Emi și Cuza, o prietenie strânsă

Într-un interviu pentru Click!, Cuza a povestit cum a început prietenia lui cu Emi.

„Ne-am cunoscut când am dat examenul de capacitate, având același nume de familie. Eu urma să mă duc în colegiul în care el deja făcuse clasele 1-8 și, întâmplător, am devenit prieteni. El avea ochi de șoim, se mai „inspira” la geografie, îmi mai arăta și mie, a fost prietenie la prima vedere! Apoi am intrat în aceeași clasă, pentru că ne doream amândoi același profil...și cam asta a fost povestea. Există și o glumă, pentru că în vacanța de vară, înainte să începem liceul, am ieșit la un suc cu viitoarea clasă din care urmă să facem parte”, a declarat Cuza.

Emi & Cuza au fost la „Te cunosc de undeva”
Emi & Cuza au fost la „Te cunosc de undeva”

„Emi deja îi cunoștea, pentru că erau colegii lui de generală, deja admiși la profilul respectiv pentru care am mai dat un alt examen, fiind vorba de cel mai bun profil din județul Gorj: matematică-informatică, bilingv engleză. Revenind, Emi m-a invitat şi pe mine la un suc cu colegii. Pe vremea aceea eu nu aveam bani și mi-a dat cu împrumut 50 de lei ca să pot să ies și eu în oraș cu viitoarea mea clasă, dar eu nu i-am mai dat banii niciodată înapoi. Și de atunci strigă de banii ăia, cam de 15 ani. Eu am auzit că la 20 de ani se prescriu!(râde)”, ne mai povestea Cuza.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net