Oana Roman a dezvăluit motivele reale ale despărțirii de Marius Elisei. „Îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv”

Ultima actualizare:

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, după 10 ani de relație. Vedeta a fost cea care a preferat să facă anunțul. Totodată, Oana a dezvăluit motivele care au dus la această separare definitivă.

Oana Roman a dezvăluit motivele reale ale despărțirii de Marius Elisei
Oana Roman a dezvăluit motivele reale ale despărțirii de Marius Elisei

Oana și Marius Elisei treceau de multă vreme prin momente grele. Cei doi și-au mai dat o șansă, dar lucrurile n-au luat o întorsătură favorabilă. Joi, 26 ianuarie, vedeta a anunțat că relația ei s-a încheiat.

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Oana Roman a atins oferte multe detalii despre acest episod nefericit. Printre altele, vedeta susține că de multă vreme i-a spus lui Marius că nu mai au nicio șansă să repare lucrurile și că ar trebui să se despartă.

De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei

În mesajul de pe rețeaua de socializare, Oana afirmă că cei doi vedeau viața în moduri extrem de diferite.

„Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi.

Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman: „Mă simt eliberată de o foarte mare povară”

Totodată, Oana afirmă că perioada următoare va fi foarte dificilă. Totuși, vedeta amintește că niciunul dintre cei doi parteneri nu mai era fericit.

„Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot.

Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a mai spus vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg