Oana Roman şi Catinca, la cuțite. Nu mai este loc de împăcare se pare... „Nu mă mai presa!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Războiul surorilor Roman continuă, dar în varianta tacită, deocamdată! Oana Roman (46 de ani) și-a atacat dur sora, pe Catinca (55 de ani), acuzând-o că nu și-a mai văzut mama de un an. Catinca nu vrut să îi răspundă pe moment, dar a lăsat să se înțeleagă că presiunile făcute de sora ei pe acel subiect au dezamăgit-o total.

Oana și Catinca Roman nu-și mai vorbesc momentan, iar conflictul dintre cele două surori e departe de a-și mai găsi vreo rezolvare. Oana Roman a ieșit public, recent, și a declarat că nu mai vorbește deloc cu sora ei. Motivul?! Catinca nu și-ar mai fi vizitat mama de aproape un an, la căminul unde este internată...

Catinca Roman a evitat până acum să o atace pe sora ei mai mică și a explicat că a trecut printr-o depresie severă, cauzată de moartea tatălui său, Iosif Zilahy, care s-a stins din viaţă în septembrie 2022. Oana a fost, însă, de neînduplecat și nu vrea să-și mai vadă sora în ochi!

Catinca Roman și-a mai revenit în ultima vreme din depresie, după ce i-a fost administrat un tratament cu antidepresive foarte tare. Acesta se pare că a fost și motivul pentru care Catinca nu a mai putut să meargă în vizită la mama sa, la azilul de lux de la Snagov, neavând voie să conducă sub influența acelor medicamente.

Catinca Roman: „A vrut Calina să meargă s-o vadă pe mama”

Click! a aflat că designerița s-a confesat unor prietene că ar fi dezamăgită total de atitudinea surorii sale mai mici, care a presat-o, ieșind în mod public la tv ca să o acuze că și-ar fi lăsat mama de izbeliște.

Dacă nu mă presa la modul acesta Oana, poate că până la urmă, când îmi mai reveneam, eu chiar mă duceam s-o văd pe mama! Dar mie chiar nu-mi place să fiu presată, urăsc asta!”, s-a confesat Catinca Roman, unor prieteni foarte apropiați.  

„A vrut Calina să meargă s-o vadă pe mama, pentru că eu, una, nu eram deloc în stare din cauza depresiei, dar i-am zis mai bine nu! Mama nu e într-o stare deloc bună, acesta este adevărul! Nu vreau să o vadă Calina așa!“, a mai spus Catinca.

Ce îi transmite Oana Roman surorii sale?

La rândul ei, Oana Roman s-a mai potolit și ea, în utlima vreme, cu acuzațiile la adresa surorii sale. Nu vrea însă, nici în ruptul capului, să mai audă de vreo împăcare, ținându-se ferm pe poziții.

Subiectul ăsta, cu Catinca, eu chiar nu vreau să-l mai comentez. Nu mă mai întrebați! Am zis ce am avut de zis. Și, punct! E caz închis pentru mine, gata!”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman? „Are zile mai bune, zile mai puțin bune"

Mioara Roman este internată la un azil de lux din Snagov / fotocolaj: Click!
Mioara Roman este internată la un azil de lux din Snagov / fotocolaj: Click!

Mioara Roman are 82 de ani și a avut grave probleme de sănătate în ultimul an. Ea a fost internată într-un centru de recuperare de lux, deschis pe malul lacului Snagov.

Am fost la mama, i-am dus flori, i-am luat creme. Era la ora de kinetoterapie, la gimnastică, atunci când am fost eu la ea. Am stat un pic cu ea, era obosită, pentru că este destul de solicitantă kinetoterapia. O văd des", a mai spus Oana.

Oana Roman: „Cam la două-trei zile merg la mama!”

În mod curent și constant, cam la două zile, maxim trei, merg la ea. Mi-e și ușor să ajung la ea pentru că eu stau în Tunari, mama e la Snagov, deci e foarte aproape, ajung repede", a completat Oana.

La momentul acesta, boala ei e staționară. Are zile mai bune, zile mai puțin bune. Per total, este stabilă și este ok. Clinic vorbind este ok, doar că aceste degenerări cognitive sunt ireversibile și nici nu stau pe loc, înaintează”, ne-a mai povestit Oana, despre starea de sănătate actuală a mamai sale.

Mioara Roman este fosta soție a lui Petre Roman. Cei doi au fost căsătoriți din 1974 până în 2007 și au împreună o fiică, pe Oana Roman. Înainte de Petre Roman, Mioara mai avut un mariaj cu Iosif Zilahy, care a durat 12 ani și din care a rezultat fiica ei cea mare, Catinca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net