Oreste, prins sub influența drogurilor la volan. Polițiștii i-au deschis dosar penal

Ultima actualizare:

    Oreste, prins de oamenii legii conducând sub influența drogurilor Foto: Facebook
Oreste, prins de oamenii legii conducând sub influența drogurilor Foto: Facebook

Prezentatorul TV Oreste Teodorescu a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri sub influența substanțelor interzise.

Oamenii legii i-au întocmit lui Oreste un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Prezentatorul TV a fost oprit de polițiștii de la Rutieră pe data de 2 noiembrie pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

Polițiștii i-au cerut lui Oreste să sufle în aparatul Drug Test, iar rezultatul ar fi fost unul pozitiv. Așa cum se întâmplă în aceste cazuri, prezentatoru de televiziune a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală unde i-au fost recoltate probe de sânge, informează Antena 3.

Pe numele lui Oreste Teodorescu a fost demarată o anchetă pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive care a fost deja înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Oreste mai are antecedente de acest gen, după ce în anul 2018 a fost dus la DIICOT Ploiești pentru a fi audiat într-un dosar de trafic de droguri în care au fost implicate mai multe persoane publice printre care și regretatul designer Răzvan Ciobanu. 

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!