Petrică Mîţu Stoian a fost dus la Craiova. A fost aplaudat și întâmpinat în straie populare de către colegi

Ultima actualizare:

    Trupul neînsufleţit al regretatului Petrică Mîţu Stoian a ajuns la Ansamblul Maria Tănase din CraiovaFoto: adevarul.ro
Trupul neînsufleţit al regretatului Petrică Mîţu Stoian a ajuns la Ansamblul Maria Tănase din CraiovaFoto: adevarul.ro

Trupul neînsufleţit al regretatului interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului Maria Tănase, Craiova, acolo unde a fost angajat timp de 14 ani. Solistul de muzică folclorică va fi înmormântat în costum popular.

Mai multe rude, prieteni, colegi şi zeci de oameni care au iubit muzica lui Petre Mîţu Stoian au aşteptat cortegiul funerar în faţa Ansamblului Maria Tănase din Craiova. Maşina cu trupul neînsuflețit al artistului a ajuns de la Reşiţa în jurul orei 20,00. 

Toţi colegii de la Ansamblu au fost prezenţi cu flori şi lumânări, îmbrăcaţi în costume populare. Aceştia l-au aplaudat pe  Petrică Mîţu Stoian minute-n şir. Trupul neinsufleţit al artistului a fost depus în sala de repetiţii şi întreaga noapte va fi vegheat de colegi şi prieteni.

De asemenea, în curtea instituţiei a fost montat un ecran unde toată ziua au rulat imagini cu regretatul solist.    Dimineaţă, sicriul va fi dus la Teatrul Naţional din Craiova, unde spaţiul este mult mai mare și unde vor putea veni să-şi ia rămas bun toţi cei care l-au îndrăgist pe artist. Petrică Mîţu Stoian va fi condus pe ultimul drum de miercuri, 10 noiembrie. 

Citește continuarea pe Adevărul.

image
image
image
image
image
image
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!
dem radulescu si fiica irina radulescu jpeg
Valentina Pelinel și Cristi Borcea jpg
cher jpg
banner laurențiu reghecampf png