Povestea Gabriellei Nastas, de la umilințe, la silueta de divă: «Mi s-a spus că eu cânt bine, dar că trebuie să slăbesc»


    10 ani diferență între cele două imagini: 17 ani, versus 27foto: arhivă personală
10 ani diferență între cele două imagini: 17 ani, versus 27foto: arhivă personală

Vine din Moldova, are o vocea minunată și arătă ca o zână. Însă înainte de a arăta Megan Fox, căci este adesea comparată cu celebra actriță, Gabriella Nastas a avut aproape 100 de kilograme și a avut de îndurat bullying, la greu. Acum s-a mutat în România, unde își desfășoară carierăa de solistă și actriță.

S-a mutat în România, a participat la X-Factor și și-a lansat primul ei videoclip oficial, la piesa "Iartă-mă". La cei 27 de ani ai săi, Gabriella Nastas, născută în Chișinău, din Raionul Glodeni, a reușit să-și vadă visul împlinit. Însă acesta este doar un pas, căci are mult de muncă. Iar până să ajungă aici a trecut prin multe.


    Gabriella Nastas, în vremea liceuluifoto: arhivă personală
Gabriella Nastas, în vremea liceuluifoto: arhivă personală

Gabriella Nastas: "Kilogramele în plus m-au făcut să fiu complexată"

"Mi-a fost sortit să fac muzică. Eu cred că e mâna lui Dumnezeu aici și am crezut mult în ceea ce vreau să fac. Pasiunea mea pentru muzică a început de când eram mică. Dar la colegiu m-am îngrășat foarte mult, am ajuns de la 49 de kg, la peste 85 de kg. Am șters multe poze de atunci. Am fost cumva oaia neagră din cercul meu, rățușca cea urâtă, am avut parte de bullying. Când eram mică eram foarte timidă, kilogramele în plus m-au făcut să fiu complexată. Am dezvoltat anxietate. Încercam să participă la festivaluri, concursuri. Mie mi s-au pus piedici, bețe în roate. Am participat la un casting și mi s-a spus că eu cânt bine, sunt drăguță, dar trebuie să slăbesc. Asta m-a jignit atât de tare și l-am ținut minte pe omul ăla. Și m-am întâlnit cu respectivul peste ani și mi-a zis că nu-i vine să creadă cum arăt. Și i-am zis «dacă atunci am prins ură pe tine, acum ești omul căruia în sufletul meu îi mulțumesc pentru că, din jignirea aia pe care mi-ai dat o atunci, mi-ai dat un mare imbold ca să slăbesc». Și, după ce am terminat colegiul, am încercat diete, sală, nutriționist. Am început să studiez nutriția, a durat 2 ani, povestește Gabriela pentru Click!.


    Gabriella Nastas, transformare incredibilăfoto: Instagram
Gabriella Nastas, transformare incredibilăfoto: Instagram

A participat la X-Factor și a luat 3 de DA

Și tot ea ne-a spus cum a mers mai departe. "Am început să cânt și să prezint evenimente de pe la 15 ani, să-mi câștig bănuții, pentru că eu nu vin dintr-o familie bogată. Și m-am dezamăgit tare mult, pentru că acolo, în Moldova, nu e o industrie muzicală. Am mers să fac studii la Academia de Teatru și arte plastice, dar am ales management artistic, să învăț ce se întâmplă în spatele unui artist. Ca să mă pot ajuta pe mine. Iar doi ani cât am fost acolo m-am ocupat de mine să slăbesc. Și am zis că nu mai cânt, să fac o pauză, pentru mine, să înțeleg ce vreau. Dar prezentam evenimente, iar la un moment dat am mers la un eveniment și unul dintre băieții din trupă mi-a zis că trebuie să fiu în față, să nu mă ascund după rolul de prezentatoare. Și m-a pus să învăț câteva piese și am cântat la un eveniment. Iar băiatul respectiv mi-a mai zis că sunt foarte talentată și că trebuie să fac ceva și, dacă vreau, să-i cer ajutorul. I-am spus despre visul meu, despre faptul că vreau să vin în România. Într-o seară, la o cafea, mi-a spus că m-a înscris la X-Factor. Eram total nepregătită după doi ani de pauză. M-a încurajat, am mers și am trecut. Am luat 3 de DA. Intodeauana am vrut să fiu apreciată pentru talentul meu", povestește ea. Și tot ea ne-a spus că și-a făcut singură un regim alimentar. "Nu gătesc, mănânc fructe și legume, carne de pui, îmi place pâinea. Fac salată, ceva la cuptor, mă pricep să fac carne la cuptor cu legume", spune ea. 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu