Bianca Drăgușanu, primele declarații după despărțirea de Bădălău! Diva îl desființează pe afacerist

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a oferit primele declarații, după ce Bădălău a anunțat oficial pe contul de Instagram că s-a despărțit de diva alături de care a trăit o poveste de dragoste tumultoasă, o bună perioadă de timp.

Bianca Drăgușanu, primele declarații după despărțirea de Bădălău! Diva îl desființează pe afacerist
Bianca Drăgușanu, primele declarații după despărțirea de Bădălău! Diva îl desființează pe afacerist

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații cu privire la anunțul lui Bădălău, postat pe rețelele de socializare, în care acesta susține că s-a despărțit de blondină. 

Contactată de Click!, diva a comentat pe marginea subiectului, în maniera ei caracteristică, plină de ironie. 

Citește și Bianca Drăgușanu, o sarcină pierdută cu Botezatu și mai multe înseminări eșuate cu Alex Bodi

,,Mi se pare amuzant că după trei săptămâni, noi nu mai suntem împreună.“, a afirmat Bianca pentru Click!

Azi Bădălău a postat la secțiunea story de pe Instagram o declarație în care susținea că a pus capăt relației cu Bianca Drăgușanu, din motive de ,,nepotrivire de caracter". Gestul afaceristului pare a fi foarte în trend, mai ales printre domnișoare. În mod similar, Ema Uta și-a anunțat despărțirea de Bodi, pe Instagram. 

,,După o lungă perioadă de timp, în care am fost implicat într-o relație,...în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor separați", a susținut fostul iubit al Biancăi. 

WhatsApp Image 2022 05 17 at 07 17 57 jpeg

Bianca și Bădălău ar fi pus punct relației după petrecerea deocheată din Pipera

Potrivit surselor Click!, adevărata ruptură dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a avut loc atunci când blondina a dat buzna în apartamentul din Pipera, în care afaceristul dădea o petrecere erotică cu ,,fete de oraș", la care îl invitase și pe manelistul Florin Salam. 

Citește și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, părinți de gemeni!

Blondina era însărcinată la vremea aceea, după ce afaceristul o convinsese să facă un copil cu el, deși Bianca avea probleme de fertilitate. Diva a fost de-a dreptul furibundă când a aflat cu ce se ocupa bărbatul, alături de care voia să construiască o familie. Ceea ce a urmat a fost de-a dreptul memorabil. Bianca a spart ușa și a început să lovească cu bâta de baseball în stângă și-n dreapta, iar Bădălău a fugit pe scările apartamentului cu pantalonii în vine. 

Acuzațiile Claudiei Pătrășcanu

Bădălău pare a fi într-un moment destul de vulnerabil, mai ales după ultimele afirmații ale Claudiei Pătrășcanu, care ar putea determina autoritățile să-i interzică afaceristului să mai petreacă timp cu proprii săi copii. 

Citește și Noi detalii despre petrecerea lui Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu, acuzată că a lovit invitatele, dar și pe Florin Salam

Claudia Pătrășcanu pe de altă parte tună și fulgera la adresa lui Bădălău. Fosta soție l-a acuzat pe Bădălău că se confruntă cu probleme psihice ce-l împiedică să fie un tată apt de a avea grijă de fiii săi. Mai mult, fosta soție a vorbit și despre marele scandal de la petrecerea lui Bădălău în apartamentul din Pipera și a susținut că afaceristul ar fi petrecut cu minore de 14-15 ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net