Probleme pentru Carmen Grebenișan, după participarea la Survivor: „A luat-o razna!”

Ultima actualizare:

După întoacerea de la Survivor și 5 luni petrecute în Republica Dominicană, Carmen Grebenișan (30 ani) se bucură din plin de tot ceea ce o înconjoară: de mâncare bună, de timp de calitate petrecut alături de partenerul ei de viață, Alex, și de tot ceea ce i-a lipsit în tot acest timp în care a fost departe de România.

Finalista de la Survivor România, care a ieșit pe locul trei în competiție, a revenit la viața ei de dinainte de competiție. Din nefericire, aceasta a mărturisit că a rămas cu ceva probleme, după ce a stat atât de mult timp în junglă, în bătaia soarelui din Republica Dominicană, neavând condițiile de acasă cu care era obișnuită. Are probleme cu tenul și va căuta cele mai bune soluții pentru a putea scăpa de acest lucru.

Tenul meu a luat-o razna la Survivor, încă din a doua lună am făcut acnee destul de pronunțată. Am trecut prin multe stări, dar aveam încredere că o să își revină, având în vedere că era o dereglare hormonală și eu nu avusesem niciodată acnee. Abia după ce am ajuns acasă a început să își revină, după ce am aplicat exfolianți la greu (am agresat puțin tenul), retinol și AHA. Momentan e ok, însă luni merg la @danielanaja pentru o evaluare. Vă țin la curent.

P.S.: Abia acum am simțit, „pe pielea mea” ce înseamnă acneea și  am reușit să înțeleg persoanele care trec prin asta. Poate fi demoralizant, însă mereu există soluții! Revin pe stories, luni, cu mai multe informații!”, le-a împărtășit Carmen Grebenișan urmăritorilor săi. 

Cu ce meniu s-a răsfățat, în weekend, la Brașov

Frumoasa influenceriță și-a petrecut weekendul la Brașov, în compania soțului său, Alex Militaru, și s-a răsfățat cu tot felul de bunătăți, de la borș de pui cu legume, verdețuri și smântână, la chiftea de dovlecel, rumenită cu telemea, mărar, mămăligă cu unt și trufe, smântână grasă, ou prăjit, chèvre și clătită din mălai, rumenită, umplută cu burduf și carne la borcan, omletă moale și murături în sos de muștar. Carmen Grebenișan nu a făcut rabat de la nimic, a mâncat cu poftă, pe săturate, pentru că adus dorul unor astfel de bunătăți și delicatesuri cât timp a fost plecată la Survivor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
image
actualitate.net
image
actualitate.net