Procesul dintre frații Păunescu ajunge la final după 13 ani? Ce se întâmplă cu averea uriașă a regretatului poet. Fiica „nelegitimă” face noi dezvăluiri

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Averea de patru milioane de euro lăsată de Adrian Păunescu ar urma să fie împărțită până la finalul acestui an. Asta ne-a spus chiar fiica „nelegitimă” a regretatului artist, Andreea Păunescu, pe care am contactat-o telefonic să o întrebăm dacă sunt șanse ca procesul să ajungă la final în perioada următoare.

Cei trei copii pe care i-a avut Andrian Păunescu - Andrei, Ana-Maria și Andreea Păunescu - nu s-au putut înțelege deloc pe averea colosală lăsată de celebrul lor tată. Asta după ce în urmă cu mai bine de 13 ani a apărut în ecuație Andreea, fiica regretatului artist dintr-o relație amoroasă pe care acesta a avut-o în trecut.

După ce a demonstrat în urmă cu mai bine de zece ani că este fiica de sânge a regretatului poet, Andreea și-a cerut și ea partea de moștenire lăsată de acesta, ceea ce nu le-a convenit mai deloc celor doi frați, Andrei și Ana-Maria. Astfel, aceștia au ajuns să se judece în instanță de mai bine de un deceniu.

Contactată de Click!, Andreea Păunescu ne-a mărturisit că procesul dintre ea și cei doi frați se aproapie de final.

„Procesul cu frații mei este în continuare pe rol, nu s-a terminat încă. Următorul termen este pe data de 26 iunie unde se vor audia mai mulți martori din acest dosar. Sper și cred ca până la finalul acestui an să se încheie procesul. Ne judecăm de aproape 13 ani pentru moștenirea lăsată de tatăl meu. Nici nu mai știu câți bani am pierdut pe la avocați, în toți acești ani. Nu mai contează, nu vreau să mă mai uit în urmă. Ce a fost, a fost și gata! S-a dus!

Este normal să nu mă las. Este dreptul meu să primesc o parte din moștenirea lăsată de el. Adrian Păunescu este tatăl meu și am acest drept. Este indiscutabilă această situație. În ultima perioadă, frații mei se prezintă la procese, vin și ei și eu, nu doar avocații noștri să ne reprezinte la proces. Își dau tot interesul. Nu știu care este motivul de vin, în ultima perioadă, puteți să îi întrebați chiar pe ei”, a declarat pentru Click!, Andreea Păunescu.

Click! spune

Andreea Bîrlea a apărut în peisajul public la trei zile după înmormântarea lui Adrian Păunescu (n.r – scriitorul a trecut în neființă pe data de 5 noiembrie 2010). Inițial, femeia a cerut în instanță stabilirea paternității sale, deoarece a susținut, la acel moment, că este fiica regretatului poet.

La doi ani distanță, reprezentanții de la Judecătoria Sectorului 1 i-au dat dreptate. Lucru care a determinat-o mai departe pe aceasta să deschidă un proces în care să le ceară rudelor partea ei de moștenirea care i se cuvine de la tatăl său.

Fiica „nelegitimă" a lui Păunescu, respinsă de frații vitregi

Andreea Păunescu are o relație destul de rece cu frații săi viregi, Andrei și Ana-Maria Păunescu. Chiar dacă a încercat, de mai multe ori, să facă primul pas spre o posibilă relație cordială de respect între ei, prin diferite mesaje pe care le-a transmis în spațiul public, cum că este deschisă spre a avea o relație frumoasă ca între frați, cei doi nu s-au arătat deschiși să o primească în casa lor.

Astfel, că pentru a afla mai multe detalii despre ce se întâmplă în acest "război" pe avere, jurnaliștii Click! l-au contactat și pe Andrei Păunescu care ne-a dat de înțeles că și el și-ar dori ca acest proces să se termine în viitorul apropiat.

„Doamne Ajută să fie așa. Atât am avut de zis. Mulțumesc", a declarat Andrei Păunescu pentru Click!

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net