Prodanca, dezvăluri-șoc din procesul cu Reghe: „Nu i-am cerut. El a deschis acțiunea”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan (50 de ani) a făcut lumină, după ce în presa sportivă au apărut, recent, informații conform cărora avocații ei ar fi solicitat rejudecarea procesul de divorț dintre ea și Laurențiu Reghecampf (47 de ani). S-a spus că impresara ar fi făcut apel, solicitând pronunțarea divorțului din culpă exclusivă și nu comună, și o pensie alimentară mult mai mare pentru Laurențiu Reghecampf junior.

Instanța de judecată a hotărât, la finalul anului trecut, desfacerea căsătoriei dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf din culpă comună. Tot atunci, judecătorii au decis ca antrenorul să achite 1.600 de euro, lunar, drept pensie alimentară pentru Bebeto.

Recent, în presa sportivă au apărut informații conform cărora procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-ar rejudeca la Tribunalul Buftea. Impresara nu ar fi fost mulţumită de decizia instanței și ar fi cerut ca divorţul să se pronunţe din culpa exclusivă a lui Reghecampf, și nu din culpă comună, așa cum a stabilise, inițial, instanța de judecată.

Anamaria Prodan despre apel: „Nu am cerut pensie alimentară!”

De asemenea, Anamaria Prodan ar fi solicitat și o pensie alimentară mai mare pentru Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a ținut să facă lumină, pentru Click!, în ce privește procesul dintre ea și fostul soț, care pare că nu se mai termină.

Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.”

„E final de probleme pentru toată lumea! Nu am timp de procese ”

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată.

Deci, l-am rugat și o repet să închidem aceste procese, căci nu îi fac cinste nici lui, nici mie și nici copiilor! Chiar, mai mult, eu mi-am cerut scuze în numele meu, al lui Reghecampf și al familiei penntru tot ceea ce s-a întâmplat!

Fiecare este pe drumul lui fericit și asta înseamnă final de probleme ptentru toată lumea. Oamenii fericiți și împliniți nu au timp de procese. Eu, una, nu am!”, a explicat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie anul trecut, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 14 ani.

Judecătoria Buftea a admis atunci cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă. Instanța s-a pronunțat și asupra pensiei alimentare și a stabilit ca antrenorul să achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, respectiv 1.600 euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net