Prodanca, show total la petrecerea verii! A venit cu dricul într-o rochie transparentă. Vedeta și-a arătat toate formele și i-a lăsat „mască” pe invitați

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Prodanca, show total la petrecerea Viva! Ajunsă deja la ediția cu numărul 24, cele mai importante vedete din țara noastră au pășit în această seară pe covorul roșu, dornice să își etaleze cele mai spectaculoase ținute. Iar Anamaria Prodan a reușit deja să facă senzație, mai ales după ce a apărut cu dricul la petrecere!

Petrecerea Viva!, de departe unul dintre cele mai importante evenimente din lumea mondenă, are loc chiar în această seară! Deja reușind să se transforme într-o adevărată tradiție, petrecerea a ajuns deja la ediția cu numărul 24, iar nenumărate vedete și-au făcut apariția de-a lungul serii pe covorul roșu.

Dornică să își etaleze toate formele, o vedetă de la noi a reușit deja să atragă atenția tuturor invitațiilor prin prezența ei.

Iar succesul Anamariei Prodan de la Viva! Party nu a fost datorat doar ținutei superbe pe care a afișat-o pe covorul roșu. Pe lângă asta, vedeta a atras imediat atenția datorită dricului cu care a venit la petrecere. Parcă dorind să respecte tema mașinii, Anamaria Prodan a purtat o superbă rochie transparentă, neagră. Vedeta a sosit la petrecere alături de nimeni alții decât Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Restivan.

Alegerea amuzantă când vine vorba despre mașini, împreună cu superba rochie purtată de impresară au întors toate privirile către aceasta, la Viva! Party. Anamaria Prodan a fost una dintre cele mai impresionante prezențe de pe covorul roșu de la ediția din acest an a evenimentului.

Anamaria Prodan, cu dricul la petrecere

Pentru cei dintre noi surprinși de alegerea Anamariei Prodan atunci când vine vorba despre mașini, ei bine, nu este prima dată când impresara merge cu dricul! Chiar spre finalul lunii trecute, aceasta a fost zărită prin centrul capitalei la volanului dricului!

Citește și Prodanca a pornit-o cu dricul prin oraș! „Nu mă mai tem nici de moarte!” Imagini de senzație!

Se pare că mașina este printre favoritele Anamariei Prodan, mai ales având în vedere că nu vorbim despre un dric oarecare, ci de unul de lux, importat din Italia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net