Radu Dumitrescu, noul jurat MasterChef, a fost director de bancă şi a avut 128 kg

Ultima actualizare:

    Radu Dumitrescu prezintă acum o emisiune la Paprika TV
Radu Dumitrescu prezintă acum o emisiune la Paprika TV

În ultima perioadă, tot mai mulţi bărbaţi demonstrează că sunt aşi în bucătărie.

Unul dintre aceştia e Radu Dumitrescu (48 de ani), pe care îl vedeţi la Paprika, la emisiunea ”Şi mai multă culoare în farfurie”, şi care va fi jurat la MasterChef de la PRO TV, alături de Joseph Hadad şi de Chef Foa, în noul sezon al emisiunii care probabil va fi difuzată în 2022.

Cum a slăbit 40 kg în 8 luni

Multă vreme, Radu a fost corporatist, deşi şi-a descoperit talentul încă din copilărie. Îi place să mănânce peşte pentru că „provin de pe malul Dunării şi e o moştenire de familie şi gătesc bine. Nu am o reţetă specială, multe din ele vin din copilărie. Norocul meu a fost că vin dintr-o familie de gurmanzi. La mine în familie se mânca mult, bunica din această cauză a şi murit, la 200 de kilograme. Şi eu am fost mai gras, am avut 128 de kilograme. Am slăbit cu sport şi regim. Am fost director de bancă şi după ce am plecat de acolo am mâncat, cerea organismul, era modul meu de refulare. Acum 15 ani, aveam puţin peste 30 de ani, am slăbit în 8 luni 40 de kilograme. Dietă, fără alcool, fără dulciuri, cu multă mişcare, atunci mi-am descoperit pasiunea pentru munte”, ne-a spus el. Acum are grijă ce mănâncă şi o face echilibrat.

A inventat un sushi vegetarian

Este un om al contrastelor. Are un restaurant în Bucureşti în care găteşte chiar el, însă acasă nu a făcut-o niciodată.


    Este pasionat de drumeții
Este pasionat de drumeții

„N-am gătit niciodată la mine acasă. La Voila Bistro gătesc pe bani, e altceva. Acasă am un cuptor pe care nu l-am folosit niciodată, două tigăi, îmi comand mai mult”, a mai spus el, care este burlac şi locuieşte singur. Pentru cei care nu ştiu, a inventat un sushi vegetarian care se află într-un meniu într-un res­taurant din Madrid. La Paprika a ajuns după ce a fost sunat, dar nu a ­acceptat din prima.

„Nu, nu am acceptat din prima, pentru că sunt foarte ocupat şi nu mi se părea cool să fac asta. Însă anul trecut în pandemie, când s-a întâmplat să stăm în case, am avut timp liber, am zis, de ce nu, Şi a ieşit mişto ce am făcut, am filmat la Budapesta, în 4 zile, 32 de episoade”, a mai spus el.

Acum e foarte încântat de noua prvocare... culinară! „Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările şi deja am întâlnit câţiva oameni mişto, care îşi urmează pasiu­nea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive şi să-şi personalizeze farfuriile. Sigur că e important să ştii să găteşti, dar caracterul şi personalitatea definesc un bun bucătar. Caut gusturi perfecte, ingrediente simple - nu-mi plac complicaţiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie perfectă. În bucătăria MasterChef ajung doar cei care îşi depăşesc limitele şi fac faţă oricărei provocări sub presiune”, e de părere Chef Radu Dumitrescu.


    La MasterChef va fi coleg cu Joseph Hadad și Foa
La MasterChef va fi coleg cu Joseph Hadad și Foa
image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png