Ramona Bădescu, dezvăluiri sensibile la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: "V-ați simțit judecată pentru că ați devenit mamă la 51 de ani?"

Ultima actualizare:

    Ramona Bădescu, invitată în emisiunea lui Denise RifaiFoto: KanalD
Ramona Bădescu, invitată în emisiunea lui Denise RifaiFoto: KanalD

Ramona Bădescu este actriță, cântăreață, om de televiziune și una dintre primele românce care au reușit să cucerească Italia prin farmecul lor. Vedeta de 53 de ani este invitata ediției de duminică, 7 noiembrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ramona Bădescu intrat în lumea artistică din Peninsulă și atras atenția renumitului regizor american Steven Spielberg. S-a implicat și în politică și a candidat pentru un post de consilier local în Roma pentru a apara drepturile românilor ajunși în Italia. Nu a reușit să câștige alegerile, dar primarul Romei a numit-o consilier personal.


    Foto: captură video
Foto: captură video

Ramona Bădescu a fost căsătorită cu un baron italian

Ramona Bădescu a fost căsătorită cu un baron italian și a trecut printr-un divorț dureros. Acum este mama unui băiețel în vârstă de 2 ani, Ignazio.

“Este măgulitor pentru ca cineva să se intereseze de viața mea, să-mi pună întrebări … Eu sunt cu inima deschisă”, i-a spus Ramona Bădescu gazdei emisiunii, Denise Rifai.

“V-ați simțit judecată de societate pentru că ați devenit mamă la 51 de ani?”, “Când nu v-a mai fost frică de tată?”, “Le-ați reproșat părinților că v-au înfometat în copilărie?”, “L-ați iertat pe fostul soț pentru că v-a lăsat pe drumuri?”, “E greu să vorbești limba română?”, “Ați furat vreodată bărbatul altei femei? “, “V-a făcut frumusețea viața mai ușoară?” - sunt doar câteva dintre întrebările la care Ramona Bădescu va trebui să răspundă în ediția de duminică, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:45, la Kanal D.

image
image
image
image
image
image
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
image
actualitate.net