Ramona Lăzuran, fina familiei Prodan-Reghecampf: “Trăiesc despărțirea lor poate mai greu decât am trăit-o pe a mea”

Ultima actualizare:

    Ramona Lazuran, în emisiunea lui Cristi Brancu
Ramona Lazuran, în emisiunea lui Cristi Brancu

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a dinamitat lumea mondenă! Nimeni nu se aștepta ca, după 13 ani de căsnicie, Laurențiu Reghecampf să-i ceară divoțul impresarei de fotbaliști pentru a-și continua viața cu Corina Caciuc, amanta însărcinată în patru luni. Rudele și apropiații celor doi sunt și ei în stare de șoc!

Ramona Lăzuran, fina cuplului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf, a rămas șocată atunci când a aflat că nașii divorțează! Ramona a divorțat și ea anul trecut de soțul ei, impresarul de fotbal Cristi Voicu. Cei doi au o fetiță, Maya, care a fost nășită de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf. Acum Ramona asistă neputincioasă și la divorțul nașilor ei!

Ramona Lăzuran: "Nu putem să ne vindecăm sufletul cu milioanele"

„Trăiesc despărțirea lor poate mai greu decât am trăit-o pe a mea. La mine am știut cum să mă pregătesc, am știut ce se întâmplă, am știut care sunt factorii distructivi. Acum din despărțirea lor înțeleg că oricine ai fi pe acest pământ viața nu te iartă și greșelile noastre, chiar dacă refuzăm să credem, au o reflexie în viitorul nostru. Putem să avem oricât de mulți bani, nu putem să ne vindecăm sufletul cu milioanele. Eu îi cunosc bine, pentru că sunt nașii fetitei mele, Maya. Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea o avere impresionantă. El a plecat de la un salariu de 1000 de euro de la FC Snagov, Ana de la un salariu de la o emisiune tv, salarii care nu erau exorbitante. Au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatra, pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este”, a declarat Ramona Lăzuran, la „Exclusiv Vip”, de la Pirma TV.

„Nu ții un om cu forța lângă tine!”

Trecută și ea printr-un divorț dureros, Ramona are un sfat pentru nașa sa, care nu-i va pica prea bine însă impresarei. O sfătuiește să renunțe la Reghe și să-și vadă de viața ei. „Eu am vorbit cu ei amândoi. Există o suferință foarte mare, e o traumă care se întâmplă, mai ales pentru Anamaria și fiul ei. Pentru orice mamă căreia peste noapte i se frâng aripile și rămâne singură cu copilașul de lângă ea, automat intervine disperarea. Greșeala lor a fost că au acceptat în timpul căsniciei pe lângă ei, în anturaj, persoane care doar au profitat de ei, de bunurile lor. Laurențiu e familist convins, însă acum are o slăbiciune. Bărbații sunt un pic mai slabi decât femeile. Când un om nu mai are sentimente pentru persoana de lângă el trebuie lăsat să plece. Nu ții un om cu forța lângă tine. Din experiență spun că cel mai chinuitor lucru e să trăiești lângă un om care nu te mai iubește!”, a adăugat Ramona Lăzuran.

Citește și:

EXCLUSIV Anamaria Prodan, reacție explozivă. Îi pune la punct pe Reghe, pe fosta soție și pe amantă: «Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez»Anamaria Prodan vrea să-l lase pe Reghe falit. Război pe averea de 100 de milioane de euro

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net