Răzvan Ciobanu i-a cerut în vis o prezentare de modă specială. Alin Gălățescu: „Am vorbit cu mama lui...”

#Exclusiv Click!

Alin Gălățescu nu mai are liniște de când în vis i-a apărut regretatul designer și prieten Răzvan Ciobanu. Acesta i-a cerut să-i organizeze o nouă prezentare de modă în memoria lui și i-ar fi dat și indicii clare în privința locului unde ar trebui organizat show-ul. Gălățescu a sunat-o imediat pe mama designerului, solicitându-i să-i găzduiască la ea, la pensiune.

Stilistul Alin Gălățescu (54 de ani) a fost unul dintre apropiații și prietenii cei mai buni ai regretatului designer Răzvan Ciobanu. De când a pierit în tragicul accident rutier de la Năvodari, acesta îi apare mereu în vis lui Alin Gălățescu și îi dă semnale din lumea acelor drepți.

Anul acesta, de Paște, se împlinesc patru ani de la moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu. Stilistul Alin Gălățescu l-a visat, recent, pe regretatul designer, care i-a cerut să organizeze o nouă prezentare de modă, în memoria lui. De când designerul s-a stins din viață, Alin Gălățescu pregătește, în fiecare an, un show dedicat memoriei acestuia.

Nu se repetă chiar în fiecare an visul, însă acesta fost foarte intens și l-am ținut minte integral. Am vorbit și cu Lavinia Sandru pentru niște haine, am vorbit pentru o locație.

Prietenii lui sunt împărțiți însă în două tabere. Unii zic să nu facem prea mult, ceea ce nu mi-e foarte clar ce înseamnă prea mult pentru ei. Eu am făcut deja patru evenimente dedicate lui Răzvan. Ei zic totuși că să nu facem ceva să pară că e doar ceva formal”, ne-a dezvăluit stilistul.

Alin Gălățescu: „Visul meu era să-l fac la mama lui, la pensiune”

În ultimul vis, Ciobanu a furnizat câteva indicii în privința locului unde ar trebui organizat show-ul. Era vorba de un eveniment desfășurat într-un cadru rustic, în mijlocul naturii. Alin Gălățescu a contactat-o atunci pe mama lui Răzvan Ciobanu, care locuiește la pensiunea familiei din Prahova.

Elena Ciobanu trăiește complet singură acum la pensiune, căci tatăl designerului s-a stins și el din viață, anul trecut.

Visul meu era să-l fac chiar acolo unde e mama lui, la acea pensiune. Dar, mi-e foarte greu să cred că voi putea să duc niște autocare cu oameni acolo. Atunci înseamnă că trebuie să fac o chestie mai rustică. Am vorbit deja cu cineva care are o curte imensă, rustică.

Creațiile lui sunt o parte sunt la mama lui, o parte la prietenii lui. Eu am vorbit deja cu Lavinia pentru că ea are foarte multe și m-a ajutat și data trecută cu creații. Are o garderobă mare, vreo 12 creații cu totul.

Trebuie să găsesc, însă, o abordare. Am avut colecția lui ultima, colecția clienților lui, acum trebuie să găsesc o cu totul altă abordare, poate un nou stilism, poate un show din categoria fashion moments”, ne-a mai spus Alin Gălățescu.

Prietenii nu prea mai dau pe la mormântul lui Răzvan Ciobanu

Mormântul Răzvan Ciobanu se află la Cimitirul Progresul 1 Sursa: Click!
Mormântul Răzvan Ciobanu se află la Cimitirul Progresul 1 Sursa: Click!

Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa la 43 de ani într-un cumplit accident auto și a fost înmormântat în cavoul familiei din Cimitirul Progresul 1, din Bucureşti, acolo unde se odihnesc străbunicul şi bunicul său.

Din păcate, prea puțini prieteni mai merg astăzi la el la mormânt ca să-i aprindă măcar o lumânare.

Nu merg la cimitir, e foarte departe. Eu ajung greu și la mama, la Străulești pentru că e departe. Plus că nu sunt adeptul vizitelor la cimitir, e în mine, asta contează cel mai mult.

Îi simt în mine pe cei pe care i-am pierdut, mama mea care s-a prăpădit de 15 ani, atâția prieteni dragi. Sunt mulți. Sunt în mine, nu cred că trebuie să mă manifest în vreun fel. Îi am tot timul cu mine!”, a mai precizat stilistul.

Designerul Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în 2019, chiar în a doua zi de Paște, într-un accident rutier, petrecut în localitatea Săcele dinspre Năvodari.

Conform anchetatorilor, creatorul de modă ar fi ieșit de pe carosabil, iar mașina sa a continuat să meargă, s-a rostogolit de mai multe ori, iar la final s-a izbit frontal de un copac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net