Răzvan Fodor, detalii picante din relația cu Irina: "Când am văzut-o, mi-a căzut capul"

Ultima actualizare:

    Răzvan și Irina Fodorfoto: arhivă personală
Răzvan și Irina Fodorfoto: arhivă personală

După 11 ani de căsnicie, Răzvan Fodor (46 de ani) este îndrăgostit la fel ca-n prima zi de soția lui, Irina. În ultima vreme, Irina a fost mai mult plecată de acasă cu filmările pentru Asia Express, iar Răzvan i-a dus dorul și a suferit ca un câine după soția lui, cu care are o fetiță.

Fodor a dezvăluit că soția lui, Irina, înseamnă totul pentru el de 14 ani, de când s-au cunoscut, și au decis să formeze un cuplu. „Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar. Eu sunt mai fătălau, așa. Eu sufăr fără nevastă-mea, sufăr ca un câine. Nu-mi place”, a dezvăluit artistul la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Fostul cântăreț de la trupa Krypton a povestit cu lux de amănunte momentul în care a întâlnit-o pentru prima oară pe Irina, pe vremea când tânăra, care urma cursurile Facultății de Jurnalism, l-a respins. „Eram în căutarea unei iubite. Ieșeam pur și simplu pe stradă. Am avut și blind date-uri, mă știa lumea de la televizor…Până într-o zi, când am dat de ea. Jucam în Buftea la un serial și ea făcea figurație specială. Era studentă la Jurnalism, dar mai făcea figurație ca să mai câștige un ban. Când am văzut-o mi-a căzut capul. Am terminat ziua de filmare și m-am dus la ea și i-am spus că dacă vrea o duc eu acasă. Și ea mi-a spus nu", a povestit Fodor.

"Atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea"

"Ne-am reîntâlnit după multe luni. Eu eram curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva. La prima întâlnire am văzut în geanta ei o carte. Am crezut că nu e adevărat. Ne-am mai întâlnit o dată, de două ori, voiam doar să o ascult. Mereu apărea altă carte. Ea și acum are aceeași problemă, ca să zic așa. În vacanțe trebuie să o lași în pace, are mereu cărți pe care le citește în câteva zile. Într-un final am luat-o în gașca mea de prieteni. Și am văzut că are un umor gros. Și i-am zis că plec în India la final de an și că dacă vrea îi iau un bilet de avion. Și a venit cu mine și am făcut toată vacanța de o lună la picior. Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”, a povestit Răzvan Fodor, la Antena Stars.

Citește și:

Irina, Diana & Răzvan Fodor: „Nu ne-am aşteptat să ne fie atât de greu despărţiţi“

Răzvan Fodor îi duce deja dorul soției sale: “Suntem cam terminați fără tine”. Ce răspuns i-a dat Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net