Răzvan Fodor, mesaj trist înainte ca Irina să plece în America Express! «Mai bine să mă evite o perioadă»

Ultima actualizare:

Prezentatoarea America Express, Irina Fodor, va pleca pentru două luni de lângă soțul ei pentru filmările unui nou sezon, iar Răzvan Fodor nu pare să ia cu prea multă bucurie această veste. Simpaticul cântăreț a transmis un mesaj plin de amărăciune în ziua când „Țuca” se pregătea să plece la „capătul pământului”.

Răzvan Fodor și Irina Fodor s-au căsătorit în 2010
Răzvan Fodor și Irina Fodor s-au căsătorit în 2010

Răzvan și Irina Fodor s-au întâlnit în urmă cu mai bine de 14 ani pe platourile de filmare de la Buftea. Cei doi formează un cuplu superb, iar din 2010 sunt căsătoriți. Acum, relația lor se lovește de un obstacol complicat. „Țuca” va pleca, din nou, cu lunile pentru a filma un sezon proaspăt într-unul dintre cele mai populare show-uri din România.

De această dată, soția lui Răzvan va pleca în America de Sud. Asia Express se mută pe alt continent și se transformă în America Express. În această ediție, vedetele vor încerca cultura și tradițiile din Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri.

Filmările încep în curând, iar Irina Fodor a plecat astăzi spre destinațiile exotice pe care le vor vedea și fanii emisiunii în toamnă, când se va difuza noul sezon.

Mesajul lui Răzvan Fodor, în ziua în care Irina a plecat în America Express

Răzvan Fodor e trist că soția lui pleacă pentru 2 luni
Răzvan Fodor e trist că soția lui pleacă pentru 2 luni

Cu șarmul lui obișnuit, dar și cu umorul caracteristic, Răzvan Fodor a atacat rețelele de socializare pentru a anunța că după plecarea soției lui va fi destul de morocănos cu persoanele care îi vor spune că e bine „să ți se facă dor din când în când”. 

„În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă. Asia Express Romania, să ai grijă de Țuca”, a scris Răzvan pe pagina sa de Instagram.

Fostul partnerer al lui Sorin Bontea la Asia Express pare vizibil afectat de plecare iubitei. Până la urmă, de ce n-ar fi? Cei doi formează un cuplu minunat de peste un deceniu și au o fetiță superbă.

Ce o enervează pe Irina la Răzvan Fodor? „Mă chinui cu treaba asta de multă vreme”

Irina Fodor și Răzvan formează un cuplu superb
Irina Fodor și Răzvan formează un cuplu superb

Recent, frumoasa Irina Fodor a precizat pentru Click! ce o enervează la soțul ei. Prezentatoarea de la America Express e deranjată că soțul adoarme aproape în fiecare seară pe canapeaua din living.

„Și mă rog de foarte mult timp de el să nu mai stea acolo, să mergem în dormitor și să dormim acolo. Da, că nu puteam și noi să dormim în dormitorul nostru mare și frumos, unde și acolo avem televizor. Mă chinui cu treaba asta de multă vreme. 

Așa că am făcut acest compromis, cum îi zici, și rămân și eu lângă el. Și, până la urmă, am ajuns să dormim ca în gară, amândoi pe canapea. Decât să dorm singură în dormitor am preferat să dormim amândoi pe canapea. Dar nu mă las, în fiecare seară mă culc bombănind lângă el”, a precizat Irina Fodor pentru Click!.

Răzvan și Irina Fodor s-au întâlnit în urmă cu mai bine de 14 ani. Cei doi căsătorit în 2010 și au o fetiță, pe nume Diana, care s-a născut la un an după nuntă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net