Reacția incredibilă a Biancăi Drăgușanu când a aflat că iubitul ei, Gabi Bădălău, poate ajunge la pușcărie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După cum bine am aflat, baronii Giurgiului trec prin momente extrem de dificile. Gabriel Bădălău, fiul fostului vicepreşedintele al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA pentru dare de mită. Poate zgudui acest lucru relația sa cu frumoasa Bianca Drăgușanu? Sursele Click! ne-au dezvăluit reacția Biancăi!

Reacția incredibilă a Biancăi Drăgușanu
Reacția incredibilă a Biancăi Drăgușanu

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Bădălău a fost acuzat de DNA

Mulți se întreabă poate, unde se află Bianca Drăgușanu chiar acum în timp Bădălău parcurge o mare cumpănă a vieții sale. Este oare, alături de el? Îl sprijină? Sau a ales să se retragă din scenă?

Click! a aflat pe surse ce părere are Bianca Drăgușanu cu privire la situația în care se află iubitul său!

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Ei bine, se pare că Bianca îl susține în toate problemele cu care se confruntă acum.

„Bianca este alături de el indiferent prin ce trece Gabi și familia lui. Îl susține în tot ceea ce face și ce probleme au ei. Pe ei i-au întărit foarte mult problemele. I-au unit mai mult. Sufletul omului se cunoaște atunci când are o problemă, nu doar la bine atunci când mergi prin vacanțe A fost acuzată că stă pentru banii lui Gabi. Nu este adevărat. Gabi nu mai are banii pe care îi avea acum doi ani și Bianca stă cu el”, au precizat sursele Click!

„A fost acuzată că stă pentru banii lui Gabi”

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Mai mult, sursele spun că Bianca îl susține și pe tatăl lui Gabi Bădălu, chiar dacă mondena nu l-a cunoscut niciodată. „Bianca îl iubește pe Gabi și iubirea învinge indiferent de situatie”, a mai precizat o persoană apropiată de Bianca. 

O dovadă a iubirii necondiționate și sincere pe care i-o poartă acestuia stă și faptul că vedeta a ales să Revelionul alături de Gabi la un restaurant.

„Bianca a petrecut alături de Gabi la un restaurant. Dacă era pe interes pleca prin vacanțe prin străinătate, dar uite ca nu e asa. A stat alături de el, aici în țară”, au mai precizat sursele click!

De ce riscă închisoarea Gabi Bădălău

Prin urmare, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând din 22 martie, a unui inculpat, administrator al unei societăţi comerciale, pentru dare de mită.

Vă reamintim că Gabriel Bădălău este cercetat într-un dosar disjuns din cel al tatălui său, cercetat și el într-un dosar de dare de mită. Mai exact, este vorba de o speță în care procurorilor DNA acuză că s-au oferit bani primarului unei comune din Giurgiu pentru ca acesta să continue să facă plăţi în cadrul unui contract, chiar şi pentru lucrări neconforme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net