Anamaria Prodan îl spulberă pe Reghe: “Toți îi comunică prețul fetelor de oraș”

Ultima actualizare:

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecapf escaladează. Impresara ne-a oferit o declarație dură, la adresa soțului ei, după ce "cuscra" lui Reghe, mama Asianei Peng, a ieșit la rampă cu diverse acuzații. Ce a pus paie pe foc a fost însă insistența cu care Reghe își apără noua familie, deși el încă nu este divorțat oficial de familia actuală: Anamaria și copiii.

Corina Caciuc

Reghe pare încolțit din toate părțile, cireașa de pe tort fiind pozele recente cu Corina Caciuc, în lenjerie intimă, care circulă pe Internet. Nici în cea de-a doua lui familie nu pare că ar avea liniște, căci mai nou "cuscra", mama iubitei fiului lui, a lansat ironii și acuzații la adresa Corinei.

Mama Asianei Peng, Silvana Peng, a oferit un interviu, în care a avut replici tăioase la adresa Corinei Caciuc, femeia pentru care Laurențiu Reghecampf și-a părăsit familia. Întrebată dacă a vorbit până acum cu Corina Caciuc, mama Asianei Peng a răspuns, ironic.

"Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide. Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă", a declarat Silvana Peng, pentru Fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf, replică pentru mama Asianei și "săgeți" către Anamaria

Laurențiu Reghecampf nu a suportat să vadă cum este atacată Corina Caciuc, așa că a avut o intervenție, luni seara, pe pagina lui de Instagram, adăugând și o poză cu Corina, Luca, fiul lui cel mare, și Asiana Peng, iubita acestuia. 

"Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare. Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre - eu, Corina - îi acordă Asianei și iubire, și respect. Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa. Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva. Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui. În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!", a punctat Reghe.  

Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf, Asiana Peng și Luca. Foto: Instagram
Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf, Asiana Peng și Luca. Foto: Instagram

Acesta atinge însă un punct sensibil cu acest mesaj, făcând referire la familia lui actuală și delimitându-se de familia pe care a părăsit-o, pentru o viață nouă. Anamaria Prodan își apără copiii ca o leoaică, mai ales pe Reghe Junior, alias Bebeto, care suferă din cauza absenței tatălui. Impresara a oferit, pentru Click!, o declarație, în exclusivitate. 

Anamaria Prodan: "La el familiile sunt zilnic altele"

"Familia lui? El săracul are minte cât furnica. Familia lui azi este Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf Jr, Sarah, Rebecca și Luca. Dar acum omul și-a dat arama pe față. La el familiile sunt zilnic altele. Sau de fiecare dată când apare o fată de oraș, vrea familie. Dacă rămân toate gravide, el le numește familie. Ce să-i ceri? Dacă el a coborât de pe Everest în iad, dacă el a ajuns râsul țării. Dacă prietenii îi dau mesaje că îi cunosc fetele de care se îndrăgostește mai bine decât le cunoaște el… dacă toți îi arată poze cu <iubitele lui> din cluburi de striptease, dacă toți îi comunică prețul fetelor de oraș, ale lui, el săracul ce sa facă? Se îndrăgostește subit, iar ele, la fel subit, cât are bani. După îi dau un șut în fund. Ca să ajungi la vârsta ta, să primești zeci de mesaje să îți vezi de familia ta, să nu te faci de râs, căci tu ești cam ultimul din oraș care le face copii și le ia de neveste … vă dați seama, ce jalnic? Unde să mai intre el cu capul sus? Nicăieri. Dar la mintea lui poate schimba impresii cu toți din oraș. Căci ce să vezi? Are zeci de prieteni cu care poate schimba păreri. Problema e că deocamdată toți râd de el", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan a avut însă o reacție elegantă atunci când a vorbit despre sarcina Corinei Caciuc, subliniind faptul că micuțul care se va naște nu are nici o vină în toată povestea asta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net