Motivul pentru care Kamara se ceartă la Survivor România! Oana, fosta lui soție, face dezvăluiri

#Survivor România
Ultima actualizare:

Fosta soție a lui Kamara (46 de ani), Oana este alături sufletește de bărbatul cu care are un copil, pe micuțul Leon (8 ani). Înainte de a pleca în competiția sportivă de la Survivor România 2023, Oana i-a spus cântărețului să nu se certe cu niciun concurent din concurs și că atât ea, cât și fiul lor, îl vor susține necondiționat pe Kamara în lupta pentru marele premiu.

Oana îl susține pe Kamara de acasă

Kamara și Oana au divorțat în 2018, după ce în 2012 alegeau să se cunune civil în secret. Chiar dacă s-au separat, cei doi au rămas și acum în relații bune de dragul băiețelului lor. Înainte de a pleca în competiția sportivă Survivor România 2023, în urmă cu trei săptămâni, bruneta i-a spus fostului soț să fie prietenos și pașnic cu adversarii din Dominicană și să nu intre în conflicte cu nimeni. 

Citește și - Când urmează să ajungă fiul lui Kamara, din nou, pe masa de operație? „Într-un cuvânt este sufletul meu pereche!”

Acest lucru nu a fost posibil, însă Oana ne-a oferit, în exclusivitate, explicația!

„Acum, Kamara mi se pare puțin obosit. El mânca destul de mult acasă, iar acolo nu se hrănește cât trebuie. Mi se pare puțin aerian. Din cauza asta eu îl văd ca nefiind la potențialul său maxim. Înainte de a pleca de acasă i-am spus să nu se certe, iar el mi-a spus că nu se ceartă, dar uite că acolo este altceva. Kamara este un om care ține cu dreptatea, iar din acest motiv se implică și în unele conflicte”, a spus Oana pentru Click!.

Fosta soție a lui Kamara: „Noi îl susținem”

De asemenea, Oana ne-a mai mărturisit că atât ea, cât și fiul lor, Leon, îl urmăresc permanent pe cântăreț în cadrul competiției, pentru a vedea cum se descurcă la probe.

„Băiatul nu se uită la emisiune, nu vrea. Se uită la filmulețe pe Youtube cu tatăl lui. I-am zis de mai multe ori: hai să te uiți la tati la televizor și el: nu și nu. Noi îl susținem pe Kamara necondiționat, ne este dor de el, dar vrem să rămână cât mai mult acolo, de asta s-a și dus. Nu știu dacă o să ajungă până în finală sau o să câștige. El nu s-a dus doar pentru asta, dar o să vedem pe parcurs, cine știe ce o să fie”, a conchis, pentru Click!, Oana, fosta soție a lui Kamara.

Kamara luptă pentru Leon la Survivor România

Simpaticul artist de la trupa Alb și Negru, a declarat în spațiul public că motivul principal pentru care a ajuns să participe în competiția sportivă din Republica Dominicană este premiul cel mare, în valoare de 100.000, de euro, care este pus în joc, bani pe care își dorește să îi câștige pentru tratamentele necesare lui Leon.

„Am venit la Survivor să lupt pentru Leon, el este cel care mă motivează să fiu prezent în acest show, îmi dă o putere extraordinară. Asta, plus determinarea pe care o am din naștere de a duce lucrurile până la capăt, fac din mine un adversar redutabil pentru oricine. Trup și suflet pentru Leon!”, a declarat Kamara pentru ciao.ro.

Este de menționat faptul că băiețelul său a fost diagnosticat, de către medici, cu tetrapareză spastică, fapt pentru care, până în prezent, a trecut prin șapte operații.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net