Scandal după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Niculina Stoican îl dă în judecată pe impresarul artistului

Ultima actualizare:

    Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, prieteni și colegi de scenăfoto: Facebook
Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, prieteni și colegi de scenăfoto: Facebook

E scandal până la cer după moartea prematură a lui Petrică Mîțu-Stoian! Niculina Stoican, prietena și fosta șefă a lui Petrică Mîțu Stoian, de la Ansamblul Maria Tănase, de unde artistul ieșise la pensie acum trei luni, îl dă în judecată pe impresarul artistului, Doru Gușman.

Scandalul iscat între Doru Gușman și Niculina Stoican după moartea lui Petrică Mîțu-Stoian va ajunge în instanță! Impresarul regretatului artist a acuzat-o public pe Niculina Stoican că i-ar fi făcut vânt acestuia din Ansamblul Maria Tănase. Artistul nu a mai reușit, însă, să se bucure decât de trei luni de pensie, după ce o viață întreagă a muncit și a dat tot ce a fost mai bun pe scenă.

Petrică Mîțu Stoian a decis să iasă la pensie mai rapid din Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova. Niculina Stoican, șefa ansamblului, a fost acuzată public de impresarul lui Petrică Mîțu-Stoian de falsitate. Doru Gușman susține că certurile repetate cu artista l-au determinat, de fapt, pe regretatul artist să se pensioneze mai devreme. După înmormântarea artistului, șefa Ansamblului Folcloric Maria Tănase a declarat că acuzațiile aduse de Doru Gușman vor trebui dovedite în instanță. “S-au adus injurii instituției pe care o conduc, mie ca om. Vom face demersurile necesare din punct de vedere juridic. Se va veni cu probe, cu dovezi, așa cum trebuie să se facă”, a spus Niculina Stoican, la Pro TV.


    Doru Gușman i-a fost prieten și impresar lui Petrică Mîțu Stoian
Doru Gușman i-a fost prieten și impresar lui Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican, despre presupusul conflict cu Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican a negat vehement conflictul cu Petrică Mîțu-Stoian și a subliniat că altele au fost motivele pentru care Mîțu Stoian se retrăsese din lumina reflectoarelor în ultima perioadă. Cântăreața susține că, dimpotrivă, i-ar fi legat o frumoasă prietenie și că au colaborat foarte bine ani la rând. „Plecarea de Maria Tănase a fost alegerea lui. El a mai avut o tentativă, dar nu avea anii necesari. Apoi a recalculat și a ieșit bine. Mi-a spus că nu mai vrea să-i spună nimeni ce să facă și că vrea să cânte cât și când vrea el. L-am scos în fața publicului și i-am explicat că el este tot timpul binevenit să cânte la noi și cu noi. A fost aplaudat de o țară întreagă. Nu a fost deloc trist când a plecat”, a dezvăluit Niculina Stoican. Replica impresarului artistului a venit imediat: „Nici nu vreau să aud de această doamnă. Nu vreau să aud de Niculina! Chiar o rog să mă dea în judecată!”, a declarat Doru Gușman, pentru Fanatik.ro.

„Ne consideram Mehedințiul plecat în lume”

Relația neștiută dintre Petrică Mîțu Stoian (61 de ani) și Niculina Stoican (50 de ani) a fost aflată abia după moartea interpetului. Petrică Mâțu Stoian a făcut parte din Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” timp de 14 ani, unde a fost coleg cu Niculina Stoican. „Noi ne-am născut aproape în același loc. Ne-am început cumva cariera împreuna, la Doina Gorjului a stat 13 ani. La Maria Tănase am mers împreună. Tot parcursul nostru se leagă într-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci a fost dincolo de aceasta prietenie. Eram sprijin unul pentru altul, ne consideram Mehedințiul plecat în lume. Ne bucuram unul de realizările celuilalt. Noi existam dincolo de lumea asta reală în care legam prietenii pe interes și suntem draguți unii cu alții de complezență. Niciodată nu am defilat nici cu relația asta profesională. Eu sunt mândră de generația din care fac parte. Relația mea cu Petre era cu totul altceva. Ultima dată am vorbit la Festivalul Maria Tănase. El s-a pensionat în vară. Chiar eu i-am adus adeverință de la Doina Gorjului la Craiova”, a mai spus Niculina Stoican, la Pro TV.

Citește și:

Ce au găsit medicii legiști în corpul lui Petrică Mîțu Stoian. Rezultatele autopsiei solistului și ce spune prietenul Doru Gușman

Mii de oameni pe străzile Craiovei la înmormântarea lui Petrică Mîțu-Stoian! Lacrimi de durere: «Mîțu nu pleca, Oltenia nu te va uita!»

image
image
image
image
image
image
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!
dem radulescu si fiica irina radulescu jpeg