Serghei Mizil, atac dur la soția lui Marian Vanghelie. «Să termine odată cu aberațiile astea!»

Ultima actualizare:

    Serghei Mizil e supărat din cauza declarațiilor Oanei Vanghelie
Serghei Mizil e supărat din cauza declarațiilor Oanei Vanghelie

E scandal în familia Niculescu-Mizil după decesul Doncăi, sora lui Serghei Niculescu Mizil. Serghei s-a înfuriat îngrozitor după declarațiile Oanei Vanghelie, care a vorbit despre copilul la care a trebuit să renunțe Donca, pe vremea relației cu Nicu Ceaușescu.

Donca Sonia, sora lui Serghei Niculescu-Mizil, a murit sâmbătă, 23 octombrie, răpusă de o boală necruțătoare. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, însă relația lor nu a fost acceptată de Elena Ceaușescu.

Prezentă și ea la înmormântare, soția lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, a făcut declarații, în premieră, în calitate de nepoată care i-a fost alături până în ultima clipă Doncăi.

“A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apărut noi și soțul ei care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi”, a declarat Oana Mizil, la Prima Tv.

Afirmațiile soției lui Marian Vanghelie l-au scos însă din minți pe Serghei Mizil, care a atacat-o dur pe Oana, dezvăluind că aceasta nu ar face parte din familia Niculescu-Mizil! Omul de afaceri a postat pe contul său personal de Youtube un videoclip în care vorbește despre familia Niculescu-Mizil.

Citește și:

Durerea cu care Donca Mizil, femeia pe care Nicu Ceaușescu a iubit-o cel mai mult, a plecat în mormânt

Serghei susține că soția lui Marian Vanghelie se folosește de numele Mizil. “Am avut o săptămână foarte grea. Am stat să mă gândesc mult dacă să spun ce am să spun acum, dar trebuie să pun punct la niște lucruri. Toate televiziunile și toată lumea au căutat-o pe numita Oana Mizil. Toți spuneți că este copilul meu. Nu este copilul meu. Și nu o cheamă Mizil. Pe ea o cheamă Oana Coman Ștefănescu Nicolae. Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea și a surorii mele, Donca. Pot să demonstrez și cu acte că eu și Donca suntem frați, să se termine toate discuțiile astea că eu sunt înfiat, că suntem înfiați”, spune Serghei Mizil , pe contul său personal de YouTube.

Serghei Mizil susține că soția lui Marian Vanghelie nu are practic niciun grad de rudenie cu el sau cu sora lui, Donca.

image
image
image
image
image
image
kanye west bianca censori profimedia jpg
banner ilie dumitrescu png
adrian mutu implant par INSTA jpg
banner jador png
banner Cristina Balan png
banner vedete post png
banner zurli png
banner sonia trifan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net