Simona Gherghe are din nou Covid-19. Cine îi ține locul la emisiunea „Mireasa"

Ultima actualizare:

Simona Gherghe, în vârstă de 44 de ani, a lipsit luni, 4 iulie, din platoul emisiunii matrimoniale pe care o moderează, cea care a prezentat în locul ei fiind Gabriela Cristea. Ulterior, Simona a fost cea care a dezvăluit care este motivul pentru care a absentat. 

Simona Gherghe are din nou coronavirus
Simona Gherghe are din nou coronavirus

Pandemia de coronavirus continuă să fie parte din realitatea cotidiană, deși mulți dintre noi nu ne mai gândim la faptul că virusul este încă prezent. Multe dintre restricții au fost relaxate, iar oamenii circulă liber, fără mască de protecție. Iată că SARS-CoV-2 încă face victime, iar Simona Gherghe a avut ghinionul să se îmbolnăvească pentru a doua oară. 

Citește și: Simona Gherghe, detalii intime despre viața de mamă 

Simona Gherghe are din nou Covid-19 

Prezentatoarea a absentat luni, 4 iulie, din platoul emisiunii pe care o moderează și le-a explicat fanilor care este motivul. Simona a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus, pentru a doua oară, în mai puțin de șase luni. De data aceasta are o formă mai ușoară însă se află la domicilu, în izolare, pentru a nu transmite și altor persoane virusul. 

„Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut... Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a scris Simona Gherghe, pe pagina contului personal de Instagram. 

Vezi și: Simona Gherghe, amintiri de la debutul în presă 

În luna februarie a acestui an, Simona Gherghe anunța că a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Atunci întreaga ei familie s-a îmbolnăvit. În perioada în care Simona Gherghe s-a aflat în izolare cea care a preluat cârma emisiunii „Mireasa" a fost Gabriela Cristea, așa cum se întâmplă și de această dată.

Gabriela Cristea are o vastă experiență în domeniu, prezentând ani la rând emisiuni similare, iar telespectatorii par să o îndrăgească. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net