Solistul Jean Gavril a devenit tată. Își cunoaște soția de o jumătate de viață: "E fata de care mă îndrăgostisem din prima zi de liceu"

Ultima actualizare:

    Jean Gavril și soția lui, Biancafoto: arhivă personală
Jean Gavril și soția lui, Biancafoto: arhivă personală

Jean Gavril și Bianca, soția lui, au devenit părinți. Eva Marina, primul lor copil, a venit pe lume duminică, 26 septembrie 2021, imediat după miezul nopții, are aproape 3 kilograme și atât micuța, cât și mama ei sunt sănătoase. Totul a mers „conform planului”, spune Jean, într-un mesaj transmis fanilor săi, la scurt timp după nașterea fetiței.

„Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate. Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici”, a spus solistul de la HahaHa Production.

Bianca: "În primul trimestru de sarcină, am avut COVID-19"

La rândul ei, Bianca a povestit câteva lucruri despre emoțiile prin care a trecut în timpul sarcinii: „Am așteptat cu mare nerăbdare să-l cunosc și să-l țin în brațe pe acest omuleț, care este rezultatul iubirii dintre mine și Jean. Pentru Eva Marina, atât eu, cât și Jean vom face tot posibilul să fim cele mai bune variante ale noastre. Spre finalul sarcinii, deja îmi părea rău că nu o să mai fiu gravidă, chiar dacă nu a fost mereu o sarcină ușor de dus, cum nicio sarcină nu cred că este. Spun asta pentru că, în primul trimestru, am avut COVID-19, iar în cel de-al doilea trimestru am descoperit că am diabet gestațional. Cu toate acestea, pentru mine a fost o perioadă frumoasă, de care mi se pare că m-am bucurat prea puțin timp. M-am simțit foarte naturală și frumoasă, am simțit că sunt conectată la o putere mult peste noi, niște simpli oameni”.

Jean mai arată că, deși planul lui și al Biancăi, de a avea un copil, era făcut de câțiva ani, acum a prins „un tren special”. „Este un tren în care mai mulți prieteni și colegi de-ai mei de la HaHaHa au devenit părinți. Smiley este, de puțin timp, tată, Feli are și ea un copil mic, dar mai sunt și alții printre noi. Sunt sigur că, pe lângă că suntem prieteni și lucrăm foarte bine împreună, faptul că acum suntem părinți ne va uni și mai mult”, spune Jean Gavril, care face parte din familia muzicală Roton & HaHaHa Production.  

Fetița "și-a ales" singură nașul

Alegerea nașului micuței Eva Marina are o poveste specială, arată Jean, pentru că micuța a fost cea care, de fapt, l-a ales. „Încă de când era în burta Biancăi, Eva Marina și-a ales singură nașul. Discutând despre cine ne va boteza copilul, ne-am gândit la mai multe persoane importante din viața noastră, iar în final a rămas să alegem o persoană din două. Propunerea mea era ca Nico, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, să fie naș. Timp de șase luni, nu am putut să ne hotărâm. Într-o zi, conducând pe autostradă, spre Constanța, am redeschis acest subiect. Atunci, Bianca și-a pus mâna pe burtă și a spus: «Zi, mami, tu pe cine vrei naș? Dă-ne un semn». Și chiar în secunda aceea a trecut pe lângă noi o mașină care avea numărul de înmatriculare NIK. Ne-a fost foarte clar că Nico, prietenul meu, arhitect de profesie, va fi nașul fetiței noastre”, povestește solistul.  

Se cunosc de jumătate de viață

Jean și Bianca se cunosc „de jumătate de viață”, așa cum spune artistul, în vârstă de 27 de ani, și s-au căsătorit în septembrie 2019. Nunta lor a rămas în memoria celor aproape 400 de invitați, mulți dintre ei din industria muzicală, drept cea mai mare petrecere de dinainte de pandemie. Povestea lor de iubire este, însă, cu mult mai veche. A început în toamna lui 2008, chiar în prima zi de liceu, cei doi fiind, la acea vreme, colegi de clasă la Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanța. A fost dragoste la prima vedere, dar anii de liceu au venit, pentru amândoi, cu tot felul de experiențe și relații. „Când am terminat liceul, Bianca a plecat la facultate, în Marea Britanie. La acel moment, noi eram împreună de șase luni, dar am intrat în panică pentru că, ea fiind plecată, m-am gândit că o voi pierde. Era, până la urmă, fata de care mă îndrăgostisem din prima zi de liceu, când o văzusem îmbrăcată într-o cămașă albă și o pereche de blugi. Dar amândoi am fost foarte implicați în a construi relația noastră, astfel că au urmat patru ani de iubire mai mult la distanță, cât Bianca a fost la studii, în Manchester. Nu a fost deloc ușor, dar am reușit să trecem împreună peste toate problemele. După primii trei ani de relație, ne-am logodit, iar după alți trei ne-am căsătorit”, mai apune Jean.

Citește și:

Solistul Jean Gavril va deveni tată pentru prima dată! Soția lui, ședința foto atipică

Jean Gavril și Feli, videoclip demn de cinematograf pentru piesa «Ultimul val»

image
image
image
image
image
image
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg
irina loghin jpeg
Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu Rick Ross jpg
banner dan bittman png