Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție împotriva acestuia. Prezentatorul TV este chemat la tribunal

Ultima actualizare:

    Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție la tribunalFoto: Arhivă personală
Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție la tribunalFoto: Arhivă personală

Prezentatorul TV Christian Sabbagh este chemat în fața judecătorilor, la tribunal, după ce actuala lui soție, Iulia, a cerut un ordin de protecție împotriva acestuia.

Christian Sabbagh va ajunge mâine, 7 octombrie, în fața judecătorilor, după ce soția sa a cerut ordin de protecție. Soția prezentatorului TV a cerut ajutorul judecătorilor pentru a emite un ordin de protecție, astfel că Sabbagh va merge mâine, 7 octombrie, în fața judecătorilor.

Actuala parteneră de viață a prezentatorului, Iulia Sabbagh, a înregistrat plângerea la Judecătoria Sectorului 4 în urmă cu două zile, potrivit informațiilor apărute pe portalul instanțelor de judecată, anunță Spynews.

În prezent nu se cunoaște motivul din spatele deciziei de a cere un ordin de protecție. De asemenea, nu se știa că între cei doi ar fi existat probleme. Acest document se eliberează în momentul în care victima este într-o stare reală de pericol, în urma unui episod de violență domestică sau amenințări cu privire la viața sau bunăstarea victimei, spre exemplu.

Printre altele, un ordin de protecție presupune:

  • evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;
  • obligarea agresorului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de victimă, faţă de membrii familiei acesteia, ori faţă de reşedinţa, locul de muncă sau unitatea de învăţământ a persoanei protejate;
  • interdicţia pentru agresor de a se deplasa în anumite localităţi sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic;
  • interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima; 

Cum s-au cunoscut Christian și Iulia Sabbagh 

Prezentatorul de la Kanal D a cunoscut-o pe actuala lui parteeră, Iulia, în perioada în care el era căsătorit cu Louise, fosta soție. Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 19 ani, cei doi s-au plăcut foarte mult și au rămas împreună. Christian Sabbagh și Iulia s-au căsătorit în anul 2017, evenimentul fiind unul discret. Prezentatorul TV este tatăl a patru copii și se află la cea de-a treia căsnicie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net