Spectacol total la nunta lui Alin Oprea! Corina Chiriac, Mirabela Dauer și Maria Dragomiroiu au strălucit în fața invitaților

Nunta solistului Alin Oprea și a Medanei se numără printre evenimentele de mare anvergura ale anului 2023, din sowbiz-ul autohton românesc: peste 500 de invitați, 8 perechi de nași și artiști care au făcut un show de zile mari.

Nume celebre au cântat la nunta celor doi / foto: Colaj Click!
Nume celebre au cântat la nunta celor doi / foto: Colaj Click!

Atât proaspeții căsătoriți cât și invitații au cantat și au dansat până dimineață. Artiști consacrați precum Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer sau Corina Chiriac au pus în scenă melodii din repertoriul lor.

Atmosferă de zile mari la nunta solistului trupei Talisman 

Ieri, 15 septembrie 2023, Alin Oprea și Medana și-au unit sufletele în fața lui Dumnezeu, jurându-și iubire veșnică. Le-au fost aproape cele opt perechi de nași aleși din suflet, dar și peste 500 de invitați, atât din România, cât și din afară. Aproximativ 100 de invitați au fost artiști de-ai noștri, colegi de breaslă ai cântărețului. 

Nume mari precum Maria Dragomiroiu, Corina Chiriac sau Mirabela Dauer au cântat și i-au încântat pe toți cei prezenți cu melodiile care le-au consacrat. 

Mai nimeni nu stat la masă, căci oamenii s-au ridicat în picioare, au fredonat și au dansat. Imaginile ajunse virale pe Internet au stârnit admirația fanilor, care le-au transmis doar gândurile lor bune. 

Alin Oprea și-a compus melodia pentru valsul mirilor 

Cântărețul a știut cât de important este acest eveniment și a dorit să-și lase amprenta. A compus valsul mirilor, la auzul căruia mireasa a izbucnit în lacrimi. 

Alin a compus o piesă superbă, special pentru nunta noastră, pe care o va lansa împreună cu Talisman exact acolo: VALSUL MIRILOR! O melodie în care a pus atâta suflet și emoție, încât sunt convinsă că se va cânta și dansa la multe nunți de acum încolo, devenind simbolică, așa cum au devenit și alte hit-uri Talisman”, ne declara Medana Oprea înainte de nuntă, în exclusivitate pentru Click!.

Motivul pentru care mirii au ales 8 perechi de nași

Alin și Medana Oprea și-au dorit 8 perechi de nași la nunta lor. Nu din dorința de a ieși în evidență sau a face vreo aroganță, ci dintr-un motiv de-a dreptul emoționant: 8 reprezintă cifra infinitului, așa cum este și iubirea lor. 

Avem opt perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare dintre acestea. Acești nași, provin din diferite medii, afaceri, show-biz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră.

Vom avea invitați peste 100 de colegi de scenă, dar și oameni de televiziune. Așa că cel mai mare festival de muzică din România va părea mic în comparație cu recitalurile ce vor avea loc la nunta noastră. Iar asta pentru că suntem cu adevărat uniți și prieteni în viața privată, nu doar colaboratori”, a mai dezvăluit Alin Oprea, pentru Click!

Sursă video: Instagram Oana Floriana Pințoi

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
banner claudia puican png
Sharon Osbourne, Getty (1) jpg
cub oana roman marius elisei png
https   www cancan ro wp content uploads 2023 05 gabriela cristea lipseste de la mireasa 5 webp
banner andreea balan victor cornea png
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
image
actualitate.net