Ștefan Manolache, adevărul despre relația cu Eva Zaharescu. De ce s-a despărțit de ea atât de repede

Ultima actualizare:

    Ștefan Manolache și Eva Zaharescu au fost împreună două lunifoto: Instagram
Ștefan Manolache și Eva Zaharescu au fost împreună două lunifoto: Instagram

În luna iulie, Eva Zaharescu, frumoasa fiică a Andreei Berecleanu, era fericită în brațele tânărului Ștefan Manolache. Iubirea n-a durat prea mult, iar afaceristul se afișează deja cu o altă iubită. Ștefan a lămurit lucrurile și a declarat că el a pus punct relației cu Eva.

Încurcate sunt căile amorului, mai ales la vârsta tumultuoasă a adolescenței. Eva Zaharescu (19 ani) a trăit o iubire scurtă cu Ștefan Manolache (29 de ani), un tânăr cu ceva mai multă experiență în lumea high life-ului dâmbovițean. El a povestit, pentru Fanatik.ro, de ce nu a rezistat mai mult relația cu superba Eva, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu.

Ștefan Manolache: "Nu a fost cea care m-a părăsit"

”Eva Zaharescu este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită… Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea”, a spus, pentru FANATIK, Ștefan Manolache.

Cum a început relația cu Andreea, de la "Puterea dragostei"

Ștefan Manolache nu a pierdut timpul și a cucerit deja o altă bombă-sexy, este vorba despre Andreea, fostă concurentă la emisiunea "Puterea Dragostei", de la Kanal D. El a explicat cum li s-au intersectat drumurile. ”Eram certat cu Eva Zaharescu când am văzut-o prima oară pe Andreea. Se cazase chiar la hotelul familiei mele din Iași, avea un eveniment, cânta. Am văzut-o la hotel, mi-a plăcut, m-am interesat puțin de ea, am aflat cine este și i-am scris pe Instagram. Apoi i-am cerut numărul de telefon și am vorbit, din nou”, povestește Ștefan Manolache.


    Ștefan Manolache și Andreea, noua cucerirefoto: Instagram
Ștefan Manolache și Andreea, noua cucerirefoto: Instagram

”M-am împăcat cu Eva, dar lucrurile nu au mai ținut mult și m-am despărțit din motivele pe care le-am spus. În schimb, am reînceput să vorbesc cu Andreea și ne-am întâlnit la Saga Festival, iar acolo s-a aflat că suntem împreună”, spune, Ștefan Manolache, pentru sursa citată.

Citește și:

Cu cine se iubește Eva, fiica Andreei Berecleanu. Tânărul e deja tătic și a avut o relație cu Andreea Antonescu

Fiica Andreei Berecleanu s-a despărțit de iubit. Ștefan Manolache s-a cuplat cu o fată de la "Puterea Dragostei"

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net