Știrista Cătălina Porumbel a luat Covid de la fiica ei de 4 ani: “Suntem doi pozitivi și doi negativi în casă”

Ultima actualizare:

    Cătălina Porumbel
Cătălina Porumbel

Cătălina Porumbel, realizator la Antena 3, a anunțat că a fost depistata pozitiv cu coronavirus. Prezentatoarea de la “Adevaruri ascunse” a luat virusul de la fiica ei, în vârstă de 4 ani, care a fost infectată, la rândul ei, de un coleg de la grădiniță.

Cătălina Porumbel a povestit în emisiunea “Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, cum a descoperit că este infectată cu Sars-Cov2.

“Povestea este simplă, începe cu şcoala. Catinca a fost două zile la grădiniță, după care a venit acasă cu o durere de gât, dar nimic care să pună probleme. A doua zi s-a trezit cu nasul înfundat, nimic care să pună probleme. Catinca are patru ani, este în al doilea an de grădiniță, deci nu este prima dată când ajunge la grădiniță. Cealaltă fetița a mea are opt ani. Catinca, neavând febră, alte simptome care să pună probleme, m-am gândit că este o simplă răceală, nici măcar viroză, pentru că și la viroză există episoade de febră. Alarma s-a dat când am fost anunțați pe grupul de părinți de la grădiniță că un copil a fost depistat pozitiv COVID. În momentul respectiv ne-am dus și am realizat testele PCR. Şi aici, surpriză! Catinca este pozitivă, eu sunt pozitivă, soțul meu este negativ și fetița mea Eva, de opt ani, este negativă. Suntem doi pozitivi și doi negativi", a spus Cătălina Porumbel, la Antena 3.

Și ea, și soțul ei sunt vaccinați cu Pfizer

Realizatoarea este vaccinată cu ambele doze. “Sunt vaccinată cu Pfizer, cu ambele doze. Pe 30 martie este făcută a doua doză, deci ar trebui să am anticorpi in continuare. Soţul meu este vaccinat cu Pfizer şi este negativ".

Citește și:

De luni, mergem la restaurant sau la nuntă cu certificatul COVID. Măsura, criticată de Octavian Jurma

Valul 4 ia avânt. Cum s-a dublat totul într-o săptămână! Luna viitoare vom ajunge la 20.000 de cazuri

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg