Suma exorbitantă plătită de Andreea Tonciu pe noua ei mașină! „Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”

Andreea Tonciu a plătit o sumă uriașă pe noua ei mașină. Deși mai e destul până la Crăciun, bruneta și-a făcut un cadou de vis. Fosta asistentă TV și-a cumpărat un bolid de lux în valoare de 200 de mii de euro. Vedeta a dezvăluit și de unde are resursele pentru o asemenea investiție.

Suma exorbitantă plătită de Andreea Tonciu pe noua ei mașină! Foto: colaj/Instagram
Suma exorbitantă plătită de Andreea Tonciu pe noua ei mașină! Foto: colaj/Instagram

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” radiază de fericire de când și-a cumpărat o mașină nouă. Recent, Andreea Tonciu s-a lăudat pe contul ei de Instagram cu un bolid de lux.

Întrebată de unde a avut suma de 200.000 de euro pentru a achiziționa această mașină, frumoasa brunetă a declarat că unele dintre resurse „vin din partea soțului”. 

Vedeta, care este căsătorită cu fotbalistul Daniel Niculescu, a precizat în emisiunea Teo Show că este e „fericită că e femeie” și nu trebuie să muncească „atât de mult”.

Andreea Tonciu și-a cumpărat o mașină de 200.000 de euro

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt fericită că sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult. 

Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană. 

Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”, a precizat Andreea Tonciu în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Andreea Tonciu, apartament nou. Câte camere are locuința

La emisiunea de la Kanal D, fosta asistentă a lui Dan Capatos a vorbit și despre apartamentul cu 3 camere pe care și l-a cumpărat. Locuința are două băi și a costat peste 150.000 de euro.

Imobilul se află într-un complex construit într-o zonă de lux care are bazin semiolimpic, 10 mii de spații verzi, dar și pistă de atletism de un kilometru și jumătate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Cutremur Turcia, Getty jpg
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png