Syarela a dat lovitura în Dubai!

Ultima actualizare:

După ce anul trecut și-a găsit alesul în Dubai și s-a căsătorit, Syarela, pe numele adevărat Valentina Visarion Mingopol (29 de ani), solistă și actriță, a dat lovitura în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite.

Syarela  fost actriță  pentru câteva  reclame tv  și un clip muzical  din Emirate
Syarela fost actriță pentru câteva reclame tv și un clip muzical din Emirate

Syarela, celebră în Emirate!

Tânăra a descoperit că își poate face meseria artistică și acolo, participând la castinguri pentru reclame, pe care din fericire a început să le ia unul câte unul. Click a stat de vorbă cu ea și a aflat detalii.

„Deja am apărut în spoturi publicitare care se pot vedea pe ecranele imense din oraș. Am făcut reclame la diverse produse, brand-uri de sport, restaurante și săli de fitness. Stau cam o lună și jumătate acolo și vin și aici, în România, câte două săptămâni, o lună, deoarece am multe spectacole de teatru în care joc.

Am apărut și într-un videoclip al unui solist faimos care a filmat în Dubai, care a adunat peste 4 milioane de vizualizări, dar am început să filmez și pentru videoclipul piesei mele; filmările le-am făcut chiar în deșert. Piesa e în colaborare cu DJ Darke Dany, pe numele real Orodel Daniel Alexandru, un DJ care mixează în Londra. Melodia se numește «Hopa Lei Lei» și va fi lansată în septembrie”, a spus, pentru Click!, Syarela. 

  • Click: Numele tău real este....

Syarela: Valentina Visarion Mingopol iar Syarela, numele de scenă a fost o invenție a mea de moment. Syarela vine de la Viorela, pentru că așa mă mai cheamă.

  • Ai filmat un videoclip într-un mall din Dubai și așa l-ai găsit pe Făt Frumos...

Așa e, filmăm în mall videoclipul piesei "Entya" și mi s-a stricat telefonul, mi-a picat pe jos și el a venit la mine și a început să-mi explice pe unde să mă duc să-l repar. Și așa am început să vorbim, apoi a început să mă întrebe ce fac, mi-a cerut instagramul și am început să vorbim. Deși mie nu-mi plăcea la început.

  • Și v-ați căsătorit...

În septembrie, foare repede. Mi-a dat inelul după o lună. Ca să nu fug...(rade),

  • El nu e artist...?

Nu, lucrează într-o bancă la birou..

  • Îi place cu ce te ocupi?

Da, îi place, e de acord cu asta.

  • Ești mai mult plecată...

Da, când nu am spectacole de teatru aici mă duc acolo și filmez pentru diverse reclame. Mă duc acolo o lună și jumătate și apoi mă întorc. Pentru că merg la agențîi de casting și așa dau probe și merg și obțin roluri.

  • Cum ai ajuns acolo să mergi la castinguri?

Find actriță am început să caut agențîi de casting, de modeling. actorie. Și am reușit să îmi dau seama cum merge treaba și m-am înscris, aplic la joburi, la castinguri, și când ești respins cînd ești acceptat.

  • Și ai filmat deja?

Pentru mai multe firme de telefonie mobilă, pentru pizzerii, la articole sportive și mai multe. Sunt văzută deja pe ecranele imense din malluri.

  • Soțul este și el implicat în campaniile tale?

Da, mai mult, l-am băgat și pe el cu mine și apare în câteva reclame. Dar el o face mai mult pentru bani, eu o fac din pasiune. Dar viața e scumpă în Dubai...

  • Ce îți place să faci în Dubai?

Să merg la piscină să înnot. Vreau să merg în "Muzeul viitorului"...

Cum s-a cunoscut cu soțul ei, în Dubai?

Solistă și actriță, fosta sportivă de performanță, cu multe premii câștigate, Syarela (29 de ani), face acum naveta Dubai-București, unde are mai multe spectacole. Solista ne-a povestit cum și-a cunoscut, în 2021, alesul, din întâmplare.

„Eram într-un mall din Dubai, filmam pentru noul meu videoclip și la un moment dat mi-a căzut telefonul pe jos și s-a spart. De nicăieri, a apărut un tânăr care s-a prezentat, m-a ajutat cu telefonul și apoi mi-a spus că vrea să-i fiu nevastă. Am aflat că face parte dintr-o familie mare. Evident că nu i-am dat un răspuns, deși mi-a plăcut de el și am rămas în contact pe rețelele sociale”, a povestit solista pentru Click!.

Însă după câteva luni, cei doi se căsătoreau și ea a început să facă naveta. Și chiar să lucreze acolo. „Deja am apărut în spoturi publicitare care se pot vedea pe ecranele imense din oraș. Am făcut reclame la diverse produse, brand-uri sport, restaurante și săli de fitness. Stau cam o lună și jumătate acolo și vin și aici, în România, câte 2 săptămâni, o lună, deoarece am multe spectacole de teatru în care joc.

Am apărut și într-un videoclip al unui solist faimos care a filmat in Dubai, care a adunat peste 4 milioane de vizualizări, dar am început să filmez și pentru videoclipul piesei mele, filmările le-am făcut chiar în deșert. Piesa este in colaborare cu DJ Darke Danny, pe numele real Orodel Daniel Alexandru, DJ care mixează în Londra. Piesa o să o lansez în septembrie și se numește Hopa lei lei, o melodie superbă, de petrecere. Vă așteapt pe pagina mea de instagram: valentina.mingopol sau pe pagina mea de fb: Syarela.",  a mai spus vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net