Tavi Clonda face lumină în scandalul momentului! Cum explică incoerența Gabrielei Cristea de la TV: „E aiurea”

Ultima actualizare:

Tavi Clonda a dat cărțile pe față, după ce soția și mama copiilor săi - îndrăgita prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea a fost acuzată că a intrat în emisiune în timp ce se afla într-o stare avansată de ebrietate. Aceste zvonuri circulă cu mare rapiditate în media, însă soțul ei a decis să le stopeze. 

Tavi Clonda face noi declarații despre acuzațiile aduse soției sale / foto: Colaj Click!
Tavi Clonda face noi declarații despre acuzațiile aduse soției sale / foto: Colaj Click!

Contul de Instagram Viperele Vesele a făcut o serie de afirmații la adresa Gabrielei Cristea, conform cărora aceasta a apărut la TV în stare de ebrietate. După ce a avut loc debutul emisiunii pe care o moderează „Te iubesc de nu te vezi”, aceasta ar fi intrat în emisiunea „Mireasa - Capriciile iubirii” aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, după cum spun Viperele. Mai mult decât atât, postarea a fost însoțită și de o fotografie cu Gabriela Cristea, care a făcut înconjurul internetului. 

Tavi Clonda sare în apărarea soției sale! 

Contul de Instagram Viperele Vesele scoate la iveală informații despre mai multe vedete și posturi TV din România. În spatele acestui profil se află persoane care cunosc dedesubturile tuturor televiziunilor din România și oferă informații exclusive întotdeauna înaintea televiziunilor. 

De data aceasta a venit rândul Gabrielei Cristea, despre care s-a scris că a intrat în emisiune după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Tavi Clonda a explicat în cadrul unei televiziuni faptul că acuzațiile lansate sunt complet „aiurea”, și nici măcar nu s-a adus în discuție faptul că poate este obosită, stare care poate conduce deseori la greșeli în exprimare. 

„E aiurea complet. Nici macar nu s-a zis că poate e măcar obosită. Când ești obosit poate mai greșești o frazare. Am înțeles că e deranjată puțin, și postul e deranjat.”, a explicat Tavi Clonda, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. 

Soțul Gabrielei Cristea, mesaj de avertizare către cei care o denigrează 

Gabriela Cristea, acuzată că ar fi intrată băută în direct / foto: Captură Antena Stars
Gabriela Cristea, acuzată că ar fi intrată băută în direct / foto: Captură Antena Stars

Cunoscutul artist a precizat faptul că acuzațiile au fost făcute fără niciun temei. Cât despre fotografia care a creat controverse, ar fi fost pusă cu scopul de a face trafic site-ului lor. 

„Nu au nicio probă, au pus imaginea să facă trafic pe site-ul lor. Am înțeles că sunt mai multe persoane publice care au pățit-o pe acest grup și am înțeles că poate se coalizează. N-am înțeles exact. Aveți grijă ce spuneți și ce scrieți! 

Măcar dacă era un sâmbure de adevăr. Nimic. Eu nici n-aș discuta despre asta.”, a conchis soțul Gabrielei Cristea. 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net