Theo Rose, emoționată până la lacrimi. Ce i-a făcut Smiley la Vocea României

Ultima actualizare:

Theo Rose a avut parte de un parcurs impresionant în carieră, căci după emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” popularitatea ei pur și simplu a explodat! A marcat colaborări cu cei mai cunoscuți artiști români, piesele ei sunt mai mereu pe primele locuri în trending, a cântat la Sala Palatului alături de Elena Gheorghe, iar acum se îndreaptă într-o nouă direcție profesională.

Vocea Romaniei sezonul 10 cinci jurati (2) Smiley si Theo Rose scaun dublu jpg

Theo Rose își va face debutul atât într-un serial de televiziune, Clanul, unde va juca alături de mari actori din România, iar norocul i-a surâs, căci pe platourile de filmare l-a cunoscut și pe noul său iubit, Anghel Damian. Despre idila celor doi puteți citi mai multe AICI. Și dacă tot am ajuns la capitolul televiziune, Theo Rose a bifat încă o oportunitate, aceea de a fi jurat la „Vocea României”, în preajma celor mai bune voci din țara noastră.

Ți-am mai pregătit și: Theo Rose dezvăluie cum s-a despărțit de Alex, nepotul lui nea Mărin, și cum s-a cuplat cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul

Tânăra artistă este profund recunoscătoare pentru oportunitățile care I s-au ivit, dar mai ales pentru colaborarea de la PRO TV și chiar spunea că este mândră să împartă scaunul cu Smiley, un veteran al show-ului citat. Recent, ea a povestit emoționată că partenerul Ginei Pistol o ajută, indiferent de situație, și nu o mustrează dacă greșește, ba chiar este foarte calm și răbdător!

Vezi mai mult: Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose: „A fost o revelație”

Theo Rose, declarații inedite despre rolul de jurat de la „Vocea României”

“E foarte emoționant! E o responsabilitate mare, norocul meu e că îl am pe Smiley cumva în dreapta mea și mă bazez foarte tare pe el. Am și multe de învățat, dar și multe de oferit aici la Vocea României. Am mare încredere în el și el în mine, iar asta îmi dă cumva curaj să ofer și să spun tot ce știu.

E frumos! Până la urma urmei, Smiley e una dintre vedetele pe care eu mi-am dorit să le cunosc de când eram mică și am avut mari emoții, dar m-am bucurat pentru că e un om cald, mă susține și chiar mă lasă să încerc orice. Contează foarte mult chestia asta pentru mine. Ne bucurăm de o experiență mișto. S-a legat chimia între noi după câteva episoade filmate. În proporție de 70% cred că simțim cumva când e vorba de o voce care s-ar potrivi în echipa noastră. Adică rezonăm și mă bucur tare”, a declarat artista, pentru PRO TV.

Theo Rose, pe numele său real Theodora Diaconu, a debutat în lumea artistică la doar 4 ani și, la începuturi, cânta muzică populară. Oficial, s-a lansat în muzică la 15 ani și trei ani mai târziu a absolvit liceul Dinu Lipatti. A câștigat numeroase concursuri de talente, iar în anul 2014 a prezentat, alături de Dan Bordeianu, emisiunea KIDSing, de la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net