Trag tare la sală, ca să fie sexy pentru Moş Crăciun!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Suferă baba la frumuseţe, spune o vorbă din popor. Dar iată că şi cele mai tinere muncesc din greu dacă doresc să-şi menţină silueta zveltă. Şi bine fac! Elena Gheorghe (37 de ani) şi Elena Băsescu (42 de ani) au fost recent surprinse de Click! în vreme ce mergeau la sala de sport, semn că au grijă nu doar la dieta alimentară, ci şi la întregul stil de viaţă. Vor să fie în cea mai bună formă anul acesta de Sărbători.

fotografii: BLITZ / ARHIVĂ PERSONALĂ
fotografii: BLITZ / ARHIVĂ PERSONALĂ

Precum se poate observa şi în aceste imagini, cântăreaţa Elena Gheorghe este nedespărţită de soţul ei, Cornel. Cei doi petrec timp împreună nu doar acasă şi în concerte, căci sunt şi parteneri de scenă, ci şi la sala de sport.

Click! i-a surprins împreună zilele trecute, când amândoi se îndreptau spre sala unde au abonament, în zona Vitan din Capitală. Ambii îmbrăcaţi lejer, cu geanta de sport pe umăr, au intrat la sală cam fără chef, ce e drept, dar sigur în timpul antrenamentului le-a venit cheful.

Elena Gheorghe face  antrenamente foarte intense  și adoră și sporturile  de iarnă
Elena Gheorghe face antrenamente foarte intense și adoră și sporturile de iarnă

Elena Gheorghe face sport susţinut de ani buni şi are mereu grijă să nu se îngraşe mai mult de unul-două kilograme.

„Încerc să mă menţin în formă! Îmi doresc să mai dau jos două kilograme, eu mă simt perfect undeva la 49-50 de kilograme, dar având în vedere ce urmează zilele viitoare şi cât de aglomeraţi o să fim cu concertele, sigur că o să fie uşor să scap de ele”, ne-a mărturisit astă vară Elena Gheorghe. Între timp, artista şi-a îndeplinit visul de a scăpa de excesul care îi dădea bătăi de cap şi acum, pentru a se menţine, trage din greu la sală.

Elena Gheorghe merge,  aproape zilnic, împreună  cu soțul ei la sala  de sport
Elena Gheorghe merge, aproape zilnic, împreună cu soțul ei la sala de sport

Elena Gheorghe şi sora ei țin mereu posturile religioase

Elena Gheorghe profită şi de postul religios care se ţine în această perioadă, pentru a-şi mai subţia talia. „Acum Elena ţine post, de obicei reuşim amândouă să ţinem postul Crăciunului şi asta nu pentru că tata este preot. Nu ne obligă nimeni să facem asta, dar văzând în familie, de mici, că toată lumea ţine post, a venit natural, de la noi, pur şi simplu. Am mers la cumpărături şi ne-am făcut noi un meniu de post, cu humus, iaurt vegan, unt vegan, există o grămadă de variante, fasole...

Elena mănâncă puţin şi des, nu mănâncă o porţie întreagă. Este o perioadă în care consumi foarte mulţi carbohidraţi, că se depune mai mult în perioada asta, mai bagi şi o porţie de cartofi, dacă ţii post, dar totul trebuie să fie cu o limită. E normal să bagi sală acum, să nu se depună!”, ne-a mărturisit, pentru Click!, Ana Pîrvulescu Gheorghe, sora mai mică a Elenei.

EBa, dietă cu fructe și legume și mult sport

Elena Băsescu are  trei copii, dar trage  la sala de sport din greu,  ca o sportivă de  performanță
Elena Băsescu are trei copii, dar trage la sala de sport din greu, ca o sportivă de performanță

Despre Elena Băsescu se tot spune că e mai slabă ca oricând, mai ales după ce a născut și a treia oară. Pentru fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, este însă obligatoriu să arate ca un manechin!

EBa trage din greu la sala de fitness și a ajuns să arate ca un model profesionist. Click! a surprins-o și pe ea în drum spre sală. Pe lângă faptul că este foarte sexy, EBa se dedică în totalitate celor trei copii și chiar face și piață, fiind nu doar o mămică foarte cochetă, ci și una extrem de grijulie.

Elena Băsescu  a făcut piața, apoi  a mers la antrenament
Elena Băsescu a făcut piața, apoi a mers la antrenament

Înainte de a merge la sală, Elena a trecut pe la piața Băneasa, acolo unde a făcut o adevărată baie de mulțime. Pesemne că s-a bucurat că a fost recunoscută, căci a zâmbit vânzătorilor.

Unul dintre aceştia chiar s-a oferit să o ajute să ducă la mașină cumpărăturile, însă EBA l-a refuzat, dovedind că îi place să se descurce și singură.

După ce a făcut piața și a încurcat puțin traficul, pentru că nu a parcat corespunzător, lăsând mașina pe avarii, Elena Băsescu, care arată și acum ca în prima tinerețe, deși e mamă de trei copii, a plecat spre sala de sport, una dintre cele mai scumpe de la noi, de altfel, Stejarii Country Club, acolo unde a făcut un antrenament menit să ardă multe calorii...

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net