VIDEO Aura B, peripeții neplăcute la filmările videoclipului din Londra: " De la lumânări mi-a luat foc rochia"

Ultima actualizare:

    AuraB, imagine din videclipul cu peripeții
AuraB, imagine din videclipul cu peripeții

Arta cere sacrificii și acest lucru l-a dovedit și Aura B, o româncă stabilită la Londra, unde își continuă cariera muzicală. Solista a lansat videoclipul piesei "Quedate Aqui", însă la filmări era să o pățească, pentru că rochia și accesoriile s-au aprins de la lumânări. Click! a aflat mai multe detalii chiar de la interpretă.

Una dintre solistele noastre plecate peste hotare, Aura B, pe numele său adevărat Aurora Broscăreanu, își continuă cariera la Londra, acolo de unde a lansat un nou videoclip la piesa "Quedate Aqui". Însă la filmările acestuia a trecut printr-o mulțime de întâmplări mai mult sau mai puțin plăcute, despre care ne-a povestit chiar ea.

S-a trezit la ușă cu poliția și cu pompierii

"Clipul piesei Quedate Aqui a fost filmat în Londra (iubesc orașul acesta), filmările au durat 3 zile, puteam să fac chiar și un film numai din peripețiile avute în timpul filmărilor. În timp ce eram în studio, unul dintre cadre, unde era nevoie de mult fum, cum aici sunt alarme peste tot și sunt ale naiba de sensibile, a început să sune. Nu o alarmă, ci mai multe, în urma cărora m-am trezit la ușă cu poliția, pompierii. A trebuie să le explic ce se întâmplă, parcă ar mai fi vrut să stea să asiste la filmări, dar din păcate nu se putea. Altă întâmplare amuzantă, acum când vă povestesc, dar atunci ne-am speriat toți, a fost cea cu lumânările. A trebuit să le lăsăm să ardă pentru a avea acel cadru minunat, doar că nu ardeau doar ele, ci și vestimentația și multe alte accesorii de care aveam nevoie, ceea ce însemna să anulăm tot. Norocul nostru a fost că regizorul s-a dus să verifice cât mai durează până putem filma cadrul și a sesizat ce se putea întâmpla. Chiar și eu era să iau foc și să mă transform într-o torță vie. De la lumânări mi-a luat foc rochia. Ne-am speriat grav cu toții, dar am putut termina ziua de filmare", ne-a povestit Aura.


    AuraB
AuraB

Peripeții și în Tower Bridge

"Am avut parte și de o mică ceartă din partea unor vecini care vroiau să doarmă și nu puteau de luminile puternice din studio care băteau fix în geamul lor", a mai povestit Aura. Și tot de la filmări ea ne-a spus și ce s-a întâmplat în centru Londrei. "O altă peripeție am avut-o în centrul Londrei, în Tower Bridge, unde s-a filmat cu drona, deși acolo nu ai voie, așa că am cerut aprobarea primăriei pentru a putea filma. Pe care am obținut-o a doua zi, deci practic am amânat ziua respectivă de filmare pe următoarea zi. Doar că următoarea zi ploua cu găleata, așa că am ales să filmez în ploaie. Filmând în ploaie, era evident că o să răcesc, dar cum pandemia este în floare, cum să tușești, să strănuți sau să ai nasul înfundat fără să te ia careva că ai Covid? A fost greu de filmat acest videoclip, dar l-am terminat cu bine, mii de mulțumiri videografului talentat Lotfi Kaz care a făcut totul posibil", a povestit solista. 

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg