VIDEO Cum sună cea mai așteptată piesă a Deliei. Videoclipul este deja viral

Ultima actualizare:

    Delia a lansat piesa "Între noi"
Delia a lansat piesa "Între noi"

Delia a revenit cu un nou single, o piesă de dragoste, cu mesaj profund. Melodia ”Între noi” este compusă de artistă și a fost lansată cu videoclip oficial, unul extrem de atipic pentru peisajul muzical românesc.

Producția piesei a fost făcută de Alex Cotoi, cu care artista a colaborat pentru alte single-uri precum ”Racheta”, ”Să-mi cânți”, ”Aruncă-mă” sau ”Cum era” cu Nane. ”Între Noi” are un videoclip artistic, minimalist, pentru care Delia a colaborat cu Bogdan Daragiu, care este regizor și director de imagine.

Echipa de beauty a Deliei pentru acest videoclip este formată din Ema Uta (make-up), Ana Lăzărescu (hair) și Hilke Muslim (styling). Artista a împărtășit extrem de entuziasmată fanilor pe social media că este una dintre piesele compuse de ea de care este foarte atașată, cu un videoclip de care este mândră și pe care abia aștepta să îl poată lansa. Anul acesta, Delia a lansat single-ul ”Racheta” via NFT în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury.

În câteva ore de la lansare, videoclipul a strâns deja peste 200.000 de vizualizări pe Youtube, fiind distribuit masiv pe rețelele sociale.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg