VIDEO Imagini din noua casă a lui Selly. Influencerul plătește pentru lux o chirie uriașă

Ultima actualizare:

    Selly locuiește într-un complex de luxfoto: captură Youtube
Selly locuiește într-un complex de luxfoto: captură Youtube

Celebrul vlogger Selly s-a mutat în casă nouă, la lux și opulență! Nu oriunde, ci în complexul în care stau vip-urile de la noi. Shelly este acum vecin cu Ilie Năstase și Simona Halep. Vlogger-ul stă cu chirie, împreună cu iubita lui, Smaranda, într-un apartament luxos în compexul deținut de Ion Țiriac, situat lângă pădurea Băneasa. Shelly a sărit cu chiria de la 850 de euro pe lună, la 2000 de euro!

Selly a locuit până acum puțin timp într-un cartier din Pipera, unde a stat de când s-a mutat din Craiova. Vlogger-ul își împarte locuința cu iubita lui, Smaranda, care este studentă la Medicină. Selly a avut însă mai multe probleme în ultima perioadă, în zona în care locuia. I-au furat pe rând plăcuțele de înmatriculare de la mașină, apoi și prezoanele. „Aici s-au întâmplat toate ciordelile nesimțite care m-au făcut să mă mut. O să începem cu prima, dragi prieteni. Furtul acestor plăcuțe de înmatriculare de pe față....Cineva îmi furase trei prezoane din cele cinci de pe roata stânga față. Lucru extrem de grav”, a povestit Selly, pe vlogul său.


    Selly și iubita lui, Smarandafoto: Instagram
Selly și iubita lui, Smarandafoto: Instagram

Selly: "Sper că vă place noul apartament în care stau"

La 20 de ani, vloggerul se descurcă foarte bine din punct de vedere financiar. Așa că s-a mutat într-un apartament de fițe, unde să nu mai aibă probleme cu furtișagurile și cu securitatea clădirii. A sărit însă de la o chirie de 850 de euro pe lună, la 2000 de euro pe lună! Selly stă acum într-un apartament cu chirie în complexul Stejarii, deținut de Ion Țiriac, acolo unde mai au apartamente Simona Halep și Ilie Năstase. „E un apartament cu trei camere. E foarte spațios și view-ul (priveliștea) este și el pe măsură. Foarte multă verdeață. Suntem înconjurați de pădure. Acolo avem pădurea, cum îi place Smarandei. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva, că vă sparg!”, a adăugat vloggerul, care și-a prezentat mândru noua casă fanilor de pe Internet.

image
image
image
image
image
image
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg
irina loghin jpeg
Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu Rick Ross jpg
banner dan bittman png