VIDEO Sofia Vicoveanca, ieşire nervoasă la Festivalul Haiducilor. De ce a țipat la participanți

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Sofia Vicoveanca a avut o ieşire nervoasă în timpul prestației sale de pe scena Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, motiv pentru care a primit comentarii negative ulterior din partea mai multor admiratori.

Sofia Vicoveanca a avut o reacţie imprevizibilă, la sfârşitul săptămânii trecute, în timp ce concerta pe scena Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, judeţul Neamţ. A fost invitata de onoare a manifestării culturale din localitatea de la poalele Ceahlăului. Momentul său a fost apreciat, însă, în timpul recitalului, în toiul unei melodii, artista a început să ţipe la nişte tineri. 

Sofia Vicoveanca, ieşire nervoasă în timpul unui concert

Aceștia erau îmbrăcaţi în costume populare și au încins o horă în faţa scenei. Vedeta s-a dezlănţuit la adresa lor însă, răstindu-se ulterior la aceștia, fiind extrem de iritată dintr-o dată. „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, a strigat, la microfon, Sofia Vicoveanca, după care a continuat să cânte.

Consternaţi, cei cărora li s-a adresat, au părăsit zona din faţa scenei, deşi, cel mai probabil, erau membrii unui grup folcloric, care încrcau sâ facă atmosferă, antrenând spectatorii să danseze. Atituninea artistei a stârnit comentarii acide pe reţelele de socializare, unii criticând-o. Alţii însă au încercat să explice comportamentul artistei.

„Priviţi această ieşire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcaţi în costume populare îndemnaţi de organizatori să danseze şi să întreţină atmosfera la care au fost chemaţi, chiar şi de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând semne de gelozie de imagine, ruşine Sofia Vicoveanca pentru acest gest; cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa ca în acest clip?!“, a publicat un spectator pe rețelele de socializare.

„Orchestra nu stă în faţa solistului şi dansatorii nu joacă în faţa solistului, decât în situaţiile unui videoclip sau filmări profeniste, unde regizorul stabileşte asta!; solistul cântă în faţa orchestrei şi dansatorii joacă stânga/dreapta, flancând momentul!

Acel moment, dragi colegi dansatori, este a-l solistului, iar dacă se face ilustraţie coregrafică, aceasta nu trebuie să reprezinte o barieră vizuală între solist şi public!“, i-a luat însă apărarea artistei Gelu Voicu, care este, conform profilului de pe contul de socializare, solist al Orchestrei Populare Flacăra Prahovei de la Filarmonica „Paul Constantinescu“ Ploieşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net