Viviana Sposub, sinceră, despre relația cu Andreea Bălan: «E destul de dificil, nu o să mă ascund după deget»

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan, George Burcea, Viviana Sposubfoto: Instagram
Andreea Bălan, George Burcea, Viviana Sposubfoto: Instagram

A trecut un an de când Viviana Sposub și George Burcea își trăiesc pasional povestea de dragoste. Recent, Viviana a lămurit și un subiect fierbinte, și anume relația ei cu Andreea Bălan, fosta soție a iubitului ei.

La o sesiune Q&A pe Instagram, Viviana Sposub a fost mai generoasă ca niciodată și a ales să răspundă și o întrebare mai incomodă, care viza relația ei cu Andreea Bălan, fosta soție a actualului ei iubit, George Burcea. Viviana a recunsocut că îi este destul de greu în această conjunctură, însă simte că dragostea ei pentru George merită orice sacrificiu.

”Hai că am ales și o întrebare mai sensibilă pentru că se tot perindă astfel de curiozități în această secțiune. E destul de dificil, recunosc, nu o să mă mai ascund după deget. Nu voi intra în detalii deocamdată, dar tot ce pot să zic este că relația dintre mine și George este una foarte puternică, indestructibilă și consider că merită orice sacrificiu. Nu știam că viața mea va fi așa, dar asta e farmecul. Te îndrăgostești atunci când te aștepți mai puțin și de o persoană poate la care nu te-ai fi gândit, dar în final contează să fii fericit”,  a spus Viviana Sposub pe Instagram, potrivit Wowbiz.ro.


    Viviana Sposub a răspuns la întrebările fanilorfoto: Instagram
Viviana Sposub a răspuns la întrebările fanilorfoto: Instagram

Viviana se înțelege de minune cu Ella și Clara

Viviana Sposub se bucură că a trecut testul suprem, acela de a fi îndrăgită de micuțele Ella și Clara, fiicele pe care George le are cu Andreea Bălan. ”Pe Ella și pe Clara le-am cunoscut acum jumătate de an, face to face, dar obișnuiam să mai vorbesc cu ele pe video și a fost o întâlnire foarte emoționantă, a decurs extraordinar. Ne înțelegem de minune și în fiecare weekend, în care fetele sunt la noi, încercăm eu și George pe cât posibil să profităm de fiecare secundă. Să ne jucăm, să dansăm, să ne distrăm, să facem băiță, să facem tot felul de activități.

Apropo, fetele îmi spun Vavi și chiar e un sentiment extraordinar, nu m-as fi gîndit asa cum ziceam, ca voi avea o relație în care partenerul meu are copii, dar iată că s-a întâmplat și că e un lucru minunat în viața mea. Mă bucură tot ce se întâmplă”, a mai spus Viviana Sposub, potrivit sursei citate.

Citește și:

INTERVIU Viviana Sposub, dezvăluiri-bombă despre iubirea cu George Burcea: «Este colegul meu de apartament»

image
image
image
image
image
image
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image
actualitate.net