Vulpița l-a dat uitării pe Viorel. Și-a abandonat familia și s-a afișat deja cu noul iubit!

Nici nu a dat bine naștere celui de-al treilea copil, căci recent despărțită de Viorel, Veronica nu a mai stat mult pe gânduri și s-a refugiat în brațele altui bărbat. Nu a avut nicio reținere în a posta imagini din intimitatea lor în mediul online, în ciuda controverselor pe care le poate stârni o astfel de acțiune. 

Vulpița și-a făcut un nou iubit / foto: Click!
Vulpița și-a făcut un nou iubit / foto: Click!

Viorel și Veronica Stegaru, ex-vedetele Antenei 1, i-au încântat sau i-au înfuriat - după caz- pe cei de acasă, cu telenovela lor care luase o mare amploare pe vremea când apărea pe ecranele micului televizor, în cadrul emisiunii care i-a consacrat: Acces Direct. 

Veronica Stegaru iubește din nou 

Veronica l-a dat uitării pe Viorel / foto: Instagram
Veronica l-a dat uitării pe Viorel / foto: Instagram

Dacă pe atunci se iubeau cu patimă, dădeau dovadă de o gelozie peste limitele normale și aveau parte de împăcări, de parcă nimic nu se întâmplase, viața lor a luat o altă întorsătură, la scurt timp după ce au renunțat la celebritate. 

Veronica a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume un băiețel, rodul iubirii dintre ea și Viorel. Timpul a dovedit că dragostea lor nu a fost atât de puternică, întrucât au decis să meargă pe drumuri separate: Viorel ocupându-se de copii, iar Veronica fugind în brațele altui bărbat. 

Recent, pe contul acesteia de Instagram a apărut o fotografie care a stârnit revoltă în rândul internauților. Veronica și noul bărbat cu care își împarte viața par mai fericiți ca niciodată. Dumitru Cătălin este numele noului iubit al Vulpiței, și se mai cunoaște faptul că este mult mai în vârstă decât ea, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Cătălin Dumitru, noul iubit al Vulpiței / foto: Social media
Cătălin Dumitru, noul iubit al Vulpiței / foto: Social media

Cel de-al treilea copil a rămas în grija statului 

Nou-născutul familiei Stegaru a rămas în grija statului, în timp ce Viorel se ocupă de creșterea celor doi copii mai mari. Chiar astăzi Maria, fiica lor a mers în clasa zero, alături de ea fiind doar tatăl ei. 

Veronica a dat dovadă de indiferență și în urmă cu doar o lună de zile, când micuța și-a celebrat ziua, în timp fără a primi nici măcar un telefon din partea celei care i-a dat viață. 

image
image
image
image
image
image
cub marius elisei png
cub anda adam png
Tudor Chirilă jpg
image png
banner otil dragusanu chirila png
image png
banner oana roman vica blochina png
MDAmaD00MjAmaGFzaD1lNjE4MGEwZTkwMzhkZjNhY2NhNzMyMDlkOTk0MDliMA== thumb jpg