Xonia, din nou în America alături de fostul iubit milionar: «Mai cred în iubire»

Ultima actualizare:

Xonia se întoarce în brațele iubitului milionar din America la nici un an de la despărțire? Cântăreață le-a declarat reporterilor de la Click! că încă mai păstrează legătura cu fostul partener de viață. Ba mai mult, urmează ca în luna noiembrie să plece din nou în Los Angeles.

Încurcate sunt căile în dragoste pentru Xonia! Simpatica artistă care s-a născut în Australia și s-a stabit în România trece printr-o perioadă destul de dificilă din punct de vedere amoros. În urmă cu un an, blondina își vindea casa și mașina pentru a se stabili în Los Angeles cu iubitul său foarte bogat.

„Mi-am găsit marea dragoste, pe Michael. El e din Taiwan. Suntem  împreună de aproape un an și sunt foarte fericită în această relație. Am venit acum amândoi în România, ca să vadă și el țara noastră. Nu m-a cerut încă de nevastă”, declara solista, la Xtra Night Show, de la Antena 1, în urmă cu mai bine de un an.

Citește și: Xonia, totul despre despărțirea de iubitul milionar 

 Însă, iată că timpul a trecut și se pare că relația lor nu a rezistat așa cum credea vedeta.

În momentul de față sufletul meu este doar al meu! Când o să fie persoana potrivită cu siguranță îl voi deschide. Mai cred în iubire, absolut, nu cred că este important la ce vârstă îl găsești. Cred că contează să fii deschisă să îl găsești și tot timpul să fii pozitiv. Cu ultimul meu iubit nu am mai vorbit de acum câteva zile. Nu știu ce o să fie pe viitor cu noi doi, dar eu am rămas prietenă cu fostul meu, cu foștii mei în general, am rămas într-o relație ok. Nu știu dacă mă întorc la el (n.r – ultimul iubit). O să merg în America în noiembrie și o să vedem. Nu s-a pus în discuție o reîmpăcare. Eu acolo merg pentru că am un spectacol în Canada, după am un spectacol în Los Angeles. Așa că acolo o să îmi văd toți prietenii mei, inclusiv pe fostul meu”, ne-a declarat Xonia. 

Xonia: „Mama și tata așteaptă să ajung la altar!”

Vedeta ne-a mai mărturisit și faptul că își dorește ca în viitorul apropiat să îmbrace rochia de mireasă: „Sper ca într-o zi să ajung la altar, mama mea așteaptă, tatăl meu așteaptă și eu aștept acest lucru. În momentul în care mă căsătoresc îmi doresc pentru totdeauna și nu vreau să mă căsătoresc pentru că este o presiune poate din partea celor din jur. Așa că o să aștept persoana potrivită și momentul potrivit”.

Când vine vorba despre viitorul partener de viață, Xonia are și anumite pretenții de la el: „Fiecare persoană își dorește lucruri diferite de la o relație. Eu pot să zic că știu foarte bine ceea ce îmi doresc. Vreau ca între mine și partenerul meu să fie chimie, respect, încredere, să fie o susținere emoțională. Sunt o femeie foarte tradițională când vine vorba despre o relație”.

Vezi si: Xonia, totul despre despărțirea de iubitul milionar!: „Nu iert abuzul fizic!”

Xonia are o carieră impresionantă 

Xonia este o cântăreață, compozitoare și dansatoare australiană de origine română. În 2010 aceasta a colaborat cu trupa românească Deepcentral la piesa „My Beautiful One”, care a fost cea mai difuzată melodie a anului, conform Media Forest.

Wow! Uite cum s-au transformat Xonia și Anda Adam. Zici că sunt gemene!

Xonia a avut mai multe colabărari cu diferiți artiști din România, cât și din străinătate, cum ar fi J Balvin și Kylie Minogue. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net