Reţeta câştigătoare de la cititori: Inimioare cu scorţişoară - Patricia Iordache
Preparare: Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Într-un castron mare, bate albuşurile spumă cu zahărul, adaugă gălbenuşurile frecate cu uleiul şi amestecă totul. Separat, stinge praful de copt cu sucul de lămâie şi adaugă compoziţiei deja obţinute şi zahărul vanilinat. Cerne făina şi adaugă câte puţin peste compoziţie, amestecând cu o spatulă, de sus în jos până ce se amestecă totul bine. Ia o formă (în acest caz, o formă cu iminoare), unge bine cu unt şi tapetează cu făină.Toarnă compoziţia în forme, presară de-asupra fiecărei inimioare scorţişoară şi aşează totul în cuptorul încins la 200 grade, pentru aproximativ 25-30 minute, verificând cu scobitoarea dacă s-au copt. Când s-au copt, lasă-le să se răcească şi scoate uşor din forme. Se servesc cu succes la cafea, ceai sau alături de un pahar cu lapte.