Don Mariano pregăteşte 1.000 de porţii de borş de peşte
Nu vă pricepeţi să gătiţi peşte? Nici o problemă. Îl găsiţi gata preparat la grătar, în ciorbiţă, salată sau saramură la festivalul peştelui, deschis sâmbătă şi duminică la Facultatea de Agronomie din Capitală.
Celebrul bucătar Don Mariano vă invită să mâncaţi peşte gata gătit, tocmai bun în aceste zile, de Florii.
În zilele de 12 şi 13 aprilie, în parcul Facultăţii de Agronomie din Bucureşti, se organizează Festivalul peştelui, iar Don Mariano vă găteşte şi vă poate spune peste 3.000 de reţete.
Vor fi preparate din păstrav, scrumbie, macrou, file de crap, somn, biban, sprot, hamsie şi stavrid.
Gurmanzii sunt aşteptaţi la un borş sau un grătar de peşte, între orele 10 şi 18. Vor fi peste 1.000 de porţii, promit organizatorii.
Veţi găsi şi bunătăţi pentru acasă, fără conservanţi: salată de icre de crap sau ştiucă, zacuscă de peşte, peşte marinat (stavrid, sprot, macrou, scrumbie), peşte afumat şi multe altele.