Ce bine arată! Prințul Nikolai din Danemarca s-a apucat de modelling

Ultima actualizare:

    Prințul Nikolai din Danemarca s-a apucat de moddeling Foto: Instagram
Prințul Nikolai din Danemarca s-a apucat de moddeling Foto: Instagram

La doar 18 ani ai săi, Prințul Nikolai al Danemarcei s-a apucat serios de treabă, lansându-se în modelling. Deși face parte dintr-o familie regală și este al șaselea moștenitor la tron, acesta se pare că și-a găsit vocația.

Prințul Nikolai al Danemarcei și-a ales un domeniu de activitate destul de neobișnuit, mai ales dacă luam în cosiderare faptul că în linia de succesiune la tron, acesta ocupă o poziție importantă, aflându-se pe locul al șaselea. Părinții îl susțin în alegerea făcută, iar tânărul, în vârstă de 18 ani, a reușit să semneze deja un contract cu o agenție de modele. 

După ce Prințul Harry și-a găsit aleasa inimii, iar ceremonia religioasă dintre el și Meghan Markle a fost subiect de discuție o perioadă îndelungată, acaparând toate mijloacele media, în prezent internetul se concentrează asupra altor prinți, la fel de simpatici, dar mult mai...disponibili. Unul dintre aceștia este Prințul Danemarcei, Nikolai William Alexander Frederik, care a făcut furori pe rețelele de socializare, după ce fanii acestuia au făcut rost de poze profesioniste, de la agențiile cu care acesta a lucrat, și le-au publicat pe o pagină de Instagram, dedicată Prințului.


    Prințul Nikolai este susținut de părinți în cariera pe care dorește să o urmezeFoto: Instagram
Prințul Nikolai este susținut de părinți în cariera pe care dorește să o urmezeFoto: Instagram

De curând, Nikolai a semnat un contract cu cunoscuta agenție Scoop Models, din Danemarca, și a avut, de asemenea, și prima sa apariție într-un show de modă, în timp ce se desfășura „London Fashion Week (Săptămânile Modei Din Londra n.r), unde acesta a defilat alături de modelul Cara Delevingne, pentru celebrul brand Burberry. Potrivit publicației londoneze Independent, părinții Prințului Nikolai,  Prințul Joachim și Alexandra, contesă de Frederiksborg, sunt de acord cu cariera pe care fiul lor își dorește să o urmeze și îi oferă sprijin în acest sens. Tatăl său a declarat că este de părere că fiul lui nu trebuie să fie forțat să facă nimic. „Viitorul lui Nikolai trebuie să fie condus în întregime de propriile sale planuri”, a susținut acesta.

Modul în care pozează tânărul Prinț demonstrează faptul că și-a ales bine cariera, având trăsături frumoase și simetrice, pe care camera de filmat le captează într-o manieră plăcută privirii. Modelling-ul reprezintă și o sursă de venit pentru Nikolai, având în vedere că acesta nu va beneficia probabil de nicio moștenire din partea Reginei Danemarcei, Margrethe, și a Prințului consort Henrik, și nici titluri sau moșii. Acesta nu este primul mebru al unei familii regale care și-a dorit o carieră în industria modei, cel mai bun exemplu fiind Lady Amelia Windsor (22), verișoară îndepărtată a Prinților William și Harry, care a fost una dintre preferatele designerilor din lumea întreagă timp îndelungat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1962 Împreună cu soţul ei, Andrei.
image
image
image
image
image
image
liceeni bacalaureat examen bac foto mediafax
bacalaureat jpeg
bord masina jpg
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
Carlo Acutis jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net