Cu bomba asta sexy şi-a înşelat Trump nevasta!

Ultima actualizare:

    Donald Trump şi Melania Knauss s-au căsătorit în 2005
Donald Trump şi Melania Knauss s-au căsătorit în 2005

Marţi spre miercuri noaptea pentru Casa Albă se sfârşeşte, odată cu închiderea urnelor. Întreaga suflare americană îşi alege marţi preşedintele pentru următorii patru ani. După o cursă electorală extrem de spectaculoasă, un nou scandal ţine prima pagină a ziarelor. Donald Trump şi-a înşelat soţia!

Toţi americanii stau cu sufletul la gură pentru că rezultatul alegerilor din acest an este total imprevizibil. Şi pentru că cei doi candidaţi, Donald Trump (70 de ani), din partea republicanilor, şi Hillary Clinton (69 de ani), din partea democraţilor, au avut grijă să îşi spele în public rufele.


    Karen McDougal a fost votată Playmate a anului 1998 şi a pozat în ediţia din luna decembrie pentru revista cu iepuraşi
Karen McDougal a fost votată Playmate a anului 1998 şi a pozat în ediţia din luna decembrie pentru revista cu iepuraşi

Cu doar două zile înainte de alegeri a răbufnit un alt scandal sexual. Fotomodelul Playboy Karen McDougal (45 de ani) a fost plătită cu 150.000 de dolari de trustul media care deţine tabloidul „National Enquirer” să îşi ţină gura cu privire la relaţia amoroasă pe care a avut-o în 2006 cu Donald Trump. Menţionăm că miliardarul, care are o avere de 3,7 miliarde de dolari, era căsătorit la acea dată cu Melania Trump (46 de ani).

„Karen McDougal a fost plătită să scrie în tabloidul american editoriale şi o rubrică de sfaturi de întreţinere corporală în schimbul tăcerii”, relatează tabloidul britanic “The Sun”. Reprezentanţi din staff-ul de campanie al lui Trump au declarat că „nu au cunoştinţă de acest episod”.

În plus, aceştia au menţionat că în ultima lună atacurile mediatice venite din partea democraţilor au pus pe tapet nu mai puţin de 12 femei care îl acuzau pe Donald Trump de hărţuire sexuală sau contacte sexuale.  În 2006, Karen McDougal a divorţat de soţul ei, care a prezentat în instanţă dovezi privind relaţia amoroasă dintre fotomodelul Playboy şi miliardar.

Deşi se căsătorise cu doar câteva luni înainte să se cupleze cu McDougal, Trump nu a putut rezista tentaţiei de a nu avea o relaţie sexuală cu aceasta timp de mai multe luni, susţin ziarele americane. Tabloidul „National Enquirer” este condus de David Pecker, bun prieten cu Donald Trump şi susţinător al republicanilor.

Rezultate şocante, ieri, cu o zi înaintea turului de scrutin! Dacă la finele lunii octombrie, Hillary Clinton conducea în sondaje cu 46,7% faţă de doar 45%, ieri rezultatele s-au inversat. Conform Investors’s Business Daily, candidatul republican conducea cu două procente înaintea lui Hillary Clinton. Sondajul de opinie realizat de postul de televiziune NBC venea cu o altă viziune: Hillary Clinton 44%, Trump 40% şi candidatul independent Gary Johnson, 6%.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
Boala Parkinson - diagnostic - medic - bolnav - pacient FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net