SEX CU POLITICIENI. Nume sonore în scandalul de la BORDELUL Nana Club

Ultima actualizare:

    În sediul fostului bordel funcţionează acum un cabinet stomatologic
În sediul fostului bordel funcţionează acum un cabinet stomatologic

În urmă cu doi ani, Mihai Szeplekan (PNL) şi Petru Călian (PDL) au fost acuzaţi că au întreţinut relaţii sexuale cu câteva prostituate minore, într-un bordel din Cluj.

Mai mult decât atât, două dintre prostituate au declarat că cei doi politicieni nu le-au plătit pentru serviciile prestate.

Cu toate astea, probele aduse la dosor de către politiceni au dovedit că sunt nevinovaţi. Au fost nevoie de doi ani pentru a se afla adevărul! Cei doi politicieni au ieşit basma curată, iar matroana bordelului clandestin Nana Club, Natalia Strechi, a fost condamnată la 3 ani și 8 luni cu executare, pentru proxenetism şi trafic de persoane.

Ce spun politicienii

Mihai Szeplekan a declarat că nu avea cum să întreţină relaţii sexuale deaorece în acea perioadă a fost operat, fiindu-i extirpat de către medici un testicol. Politicianul a prezentat şi câteva documente medicale care să ateste că spune adevărul.

Deputatul Petru Călian a mărturisit că a fost la Nana Club, însă pentru a se documenta în legatură cu o lege de combatere a prostituţiei. „Făceam un studiu de impact pentru o inițiativă legislativă, care să reglementeze fenomenul prostituției, timp în care printr-o terță persoană am cunoscut o tânără. Pe durata efectuării studiului am purtat discuții cu aceasta, inclusiv telefonice, pe această temă, pentru a mă convinge dacă acest fenomen există. O parte din acest studiu s-a finalizat printr-o inițiativă legislativă care a devenit lege", declara deputatul Călian, potrivit EVZ.

Declaraţiile fetelor sunt departe de adevărul politicienilor. „Eu cu A.S. am plecat, la cererea lui Mihai (Szeplekan - .n.n.), împreună cu Petru Călian. A.S. a fost cea care a discutat amănuntele cu privire la plecarea spre București. Cred că am fost cazați toți într-un apartament în care era cazat Petru Călian, când se afla la București. Eu și A.S. am întreținut relații sexuale cu Mihai, iar la un moment dat Mihai a vorbit cu A.S., cerându-i să întrețină relații sexuale cu Petru Călian. A.S. nu a vrut să întrețină relații sexuale cu Petru Călian. Eu am întreținut relații sexuale cu Petru Călian, iar în dimineața următoare, Mihai ne-a cerut să plecăm. L-am întrebat când vom fi plătite, dar el e a spus că Petru Călian a fost nemulțumit de noi și ne-a lăsat doar bani de tren, suma de 200 de lei"., a mărturisit, pentru EVZ, una dintre fostele angajate ale bordelului Nana Club.

Cum şi-a dezvoltat afacerea matroana clubului

Basarabeanca Natalia Horja (38 de ani), matroana Nana Club, îşi racola clienţi cu dare de mână din hotelurile scumpe. Nana Club, bordelul din epicentrul scandalului sexual care zguduie de două zile Clujul, a fost conceput special pentru bărbaţii cu dare de mână din capitala Ardealului.

Patroana Nana Club, Natalia Horja, a intrat în atenţia poliţiştilor clujeni la sfârşitul anului 2004, când a deschis clubul într-o zonă populară a oraşului. Procurorii arată în rechizitoriu că, încă de la început, Natalia Horja a urmărit să atragă clienţi de sex masculin cu posibilităţi financiare considerabile.

Barul a fost amenajat şi compartimentat în mai multe separeuri şi nu avea nicio firmă la stradă. Clienţii se recomandau la interfonul dotat cu cameră video, de la intrare. Procurorii precizează că localul era foarte discret, iar clădirea în care funcţiona nu atrăgea în niciun fel atenţia trecătorilor, având obloanele trase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net