Capăt de drum pentru Șova. Senatorul a fost arestat pentru corupție

Ultima actualizare:

    Dan Şova a fost plasat în arestul Poliției CapitaleiFoto: Arhiva Click
Dan Şova a fost plasat în arestul Poliției CapitaleiFoto: Arhiva Click

Senatorul PSD Dan Șova a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în urma unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție. În urmă cu puțin timp, Instanța Supremă a admis contestația depusă de procurori împotriva deciziei de plasare a acestuia în arest la domiciliu.

Senatorul Dan Șova, acuzat de DNA de complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, a fost plasat în arestul Poliției Capitalei. El a fost luat cu duba de acasă, unde se afla „închis” din 4 decembrie, în dosarul CET Govora, în care e acuzat că a primit mită pentru a interveni într-un dosar de consultanță juridică între CET Govora și o firmă de avocatură.

În acelaşi dosar sunt urmăriţi penal directorul general al CET Govora, Mihai Bălan, şi directorul economic în cadrul SC CET Govora, Constantin Lăpădat, pentru două infracţiuni de abuz în serviciu dacă a fost cauzat un folos pentru sine sau pentru altul. Potrivit rechizitoriului, Dan Șova ar fi intervenit pe lângă Mihai Bălan pentru a-l convinge să semneze un contract cu o anumită firmă de avocatură, apropiată lui. Firma de avocatură ar fi primit 10.000 de euro lunar drept onorariu, bani din care Dan Șova a pretins 5.000 de euro pe lună cu titlu de comision. Dan Șova a fost turnat chiar de avocata căreia i-a aranjat contractul, Veronica Voinescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gn4z5YgUuzmuVUAo mp4 thumbnail png
ochi in ochi jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
bogracs d46d86d016 jpg
accid buzau jpg
anthony quinn AFP jpg
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net