Fiul lui Ponta a ajuns la spital după un meci de rugby

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Andrei Ponta, fiul lui Victor Ponta, a fost internat vineri dimineaţa la Spitalul Judeţean Ploieşti, cu un traumatism craniam. Rana a fost provocată tot vineri, în urma unui meci de rugby care a avut loc la Băicoi.

Surse au declarat pentru Adevărul că fiul lui Ponta ar urma să fie transportat la un spital din Bucureşti, pentru că ar suferi de edem cerebral, în urma accidentării pe terenul de rugby. Medicii spun că fiul lui Ponta şi celălalt băiat au fost aduşi la Spitalul Judeţean Ploieşti, după ce s-au rănit în timpul unui meci de ruby. Fiul lui Victor Ponta ar suferi şi de amnezie, pe lângă traumatismul cranian, în timp ce al doilea băiat ar avea un traumatism de coloană cervicală.

Doctorul Daniel Nicolae, şeful Serviciului Ambulanţă Prahova, a spus iniţial că astăzi a transportat doi copii cu traumatisme craniene la Spitalul Judeţean Ploieşti, după care a confirmat că printre cei doi răniţi se numără şi Andrei Ponta, în vârstă de 14 ani, fiul lui Victor Ponta. Conform medicului, Andrei Ponta e conştient, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi acum este în investigaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net